The Talos Principle II: Έρχεται το sequel του αναγνωρισμένου puzzle τίτλου

Δείτε το πρώτο trailer
25 Μαΐου 2023 02:36
The Talos Principle II: Έρχεται το sequel του αναγνωρισμένου puzzle τίτλου

Οι fans των puzzle games και του sci-fi έχουν ένα νέο παιχνίδι να προσθέσουν στις λίστες τους, το The Talos Principle II, το οποίο μόλις ανακοινώθηκε στο PlayStation Showcase 2023. Πρόκειται για το sequel του αναγνωρισμένου από τους κριτικούς first-person puzzle τίτλου της Croteam, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S.

Το πρώτο trailer έδειξε μερικά από τα εντυπωσιακά περιβάλλοντα και τις δομές που θα εξερευνήσουν οι παίκτες στο παιχνίδι, καθώς και μερικούς από τους νέους μηχανισμούς και τις προκλήσεις που τους περιμένουν. Μια μυστηριώδης φωνή δήλωσε ότι "σας περιμένει ένας νέος κόσμος, γεμάτος κινδύνους και μυστήρια" και ότι "δεν είστε μόνοι".

Το The Talos Principle II θα συνεχίσει την ιστορία του αρχικού παιχνιδιού, το οποίο ακολουθούσε ένα ανδροειδές που ξύπνησε σε μια προσομοίωση αρχαίων πολιτισμών και έπρεπε να λύσει πολύπλοκους γρίφους, ενώ αμφισβητούσε την ίδια του την ύπαρξη και τον σκοπό. Το παιχνίδι επαινέθηκε για το έξυπνο gameplay, την καθηλωτική ατμόσφαιρα και τα θέματά του που προκαλούν σκέψη.