Κόντρα Xbox - PlayStation: Μπηχτή από τη Microsoft αμέσως μετά το σόου της Sony

Το viral tweet της εταιρίας
25 Μαΐου 2023 01:34
Κόντρα Xbox - PlayStation: Μπηχτή από τη Microsoft αμέσως μετά το σόου της Sony

Ενώ μέσω της συνεχιζόμενης κόντρας των Xbox και PlayStation με αφορμή την εξαγορά της Activision Blizzard, με τις δύο εταιρίες να έχουν βγάλει δημοσίως τα μαχαίρια με την μία να προσάπτει κατηγορίες στην άλλη εδώ και μήνες, το Xbox ήρθε τώρα να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του PlayStation Showcase 2023, το Xbox προέβη σε μια ανάρτηση που έγινε αμέσως viral στο Twitter. Συγκεκριμένα, συγκέντρωσε διάφορα από τα παιχνίδια του σόου της Sony που ανακοινώθηκαν συγχρόνως και για τις Xbox πλατφόρμες, ετοιμάζοντας μια ειδική εικόνα με τη λεζάντα «Coming to Xbox».

Στο κολλάζ συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων το Metal Gear Solid Δ Snake Eater, το Alan Wake II, το Ghostrunner II, το Asssasin’s Creed Mirage και το Marathon της Bungie, τα οποία όλα θα κυκλοφορήσουν και στα Xbox Series X|S.

Η εν λόγω δημοσίευση ακολουθεί παρακάτω:

Μάλιστα, τα στελέχη του Xbox δεν στάθηκαν μόνο εκεί, με τον Senior Social Media Manager της πλατφόρμας να μοιράζεται αμέσως μετά το τέλος του σόου της Sony το εικαστικό του επερχόμενο σόου του Xbox, γράφοντας: «Τα λέμε στις 11 Ιουνίου!»

Και η εν λόγω δημοσίευση ακολουθεί παρακάτω: