Έρχεται το επίσημο παιχνίδι του Αστυνόμου Σαΐνη!

Γνωρίστε το Inspector Gadget: Mad Time Party
23 Μαΐου 2023 21:09
Έρχεται το επίσημο παιχνίδι του Αστυνόμου Σαΐνη!

Το ολοκαίνουργιο παιχνίδι του Αστυνόμου Σαΐνη είναι καθ’ οδόν και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο φθινόπωρο για τις κονσόλες και το PC. Ο λόγος γίνεται για το Inspector Gadget: Mad Time Party, του οποίου το publishing θα αναλάβει η Microids, ενώ στο τιμόνι της ανάπτυξης βρίσκεται η Smart Tale Games.

Πρόκειται για ένα party παιχνίδι που μπορούν να παίξουν έως και τέσσερις παίκτες, φυσικά στο σύμπαν του Αστυνόμου Σαΐνη και με γνωστούς χαρακτήρες όπως οι Quimby, Penny και πράκτορες της M.A.D. Εσείς καλείστε να πάρετε τον έλεγχο του Σαΐνη και να εξερευνήσετε με τους φίλους σας την Metro City που είναι υπό τον έλεγχο του κακού Dr. Claw.

Για να σώσετε την πόλη, όμως, θα έχετε διάφορα gadgets, ενώ κεντρικός σκοπός είναι να φτιάξετε τη χρονομηχανή για να γυρίσετε πίσω το χρόνο. Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο τίτλος θα έχει και Adventure mode, στο οποίο θα μπορείτε να ολοκληρώνετε διάφορες αποστολές και challenges. Όσον αφορά τα games αυτά θα είναι 16 στον αριθμό και θα περιέχει διάφορα στιλ τύπου “Count Them All” και “Pass the Bomb!”.

Η περιγραφή του παιχνιδιού αναφέρει:

Η αποστολή σας: Εξερευνήστε το Metro City και αντιμετωπίστε τους προγόνους του Inspector Gadget για να ανακτήσετε τα μέρη του χρονομηχανής που λείπουν. Θα πρέπει να λύσετε αποστολές μίνι-παιχνιδιών για να ξεκλειδώσετε τα αντικείμενα που χρειάζονται για να την επισκευάσετε.

Λίγες πληροφορίες για τον Αστυνόμο Σαΐνη σύμφωνα με το Wiki:

Ο Αστυνόμος Σαΐνης είναι ένας παγκοσμίου φήμης επιθεωρητής Σάιμποργκ που εργάζεται για έναν μυστικό αστυνομικό οργανισμό που καταπολεμά το έγκλημα σε όλον τον κόσμο. Αποστολή του είναι κάθε φορά, να αποτρέπει τις εγκληματικές πράξεις της M.A.D, μιας εγκληματικής οργάνωσης υπό την ηγεσία του άνομου Δόκτωρ Κλο, που διευθύνεται από τους πράκτορές του.

Οι αποστολές που αναλαμβάνει συχνά παίρνουν μέρος σε ξένες τοποθεσίες, ή μέσα στη φανταστική πόλη του Μέτρο Σίτυ. Παρά το γεγονός ότι ο Αστυνόμος Σαΐνης είναι εξοπλισμένος με πολυάριθμα gadgets για να τον βοηθήσουν, συμπεριλαμβανομένου ενός προσωπικού οχήματος που μπορεί να μεταμορφωθεί από ένα οικογενειακό μίνιβαν σε ένα μεσαίου μεγέθους αστυνομικό αυτοκίνητο, είναι τελικά ικανότατος και πανέξυπνος σε κάθε αποστολή.

Το Inspector Gadget: Mad Time Party θα κυκλοφορήσει για Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC αυτό το φθινόπωρο.