Star Wars: Το open-world παιχνίδι της Ubisoft έχει παράθυρο κυκλοφορίας

Τουλάχιστον σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Kotaku
23 Μαΐου 2023 14:51
Star Wars: Το open-world παιχνίδι της Ubisoft έχει παράθυρο κυκλοφορίας

Θυμάστε τον open-world Star Wars τίτλο που είχε ανακοινώσει ότι αναπτύσσει η Ubisoft πίσω στο 2021; Τώρα δύο χρόνια μετά και μέσα από ρεπορτάζ του Kotaku μαθαίνουμε τις νεότερες εξελίξεις γύρω από το Star Wars project. 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ρεπορτάζ, η Ubisoft στοχεύει να κυκλοφορήσει το open-world Star Wars παιχνίδι της στις "αρχές του 2024". Τον τίτλο αναπτύσσει η Massive Entertainment, δημιουργοί των The Division, με επικεφαλής τον director Julian Gerighty του The Division 2 και με την χρήση της εντυπωσιακής Snowdrop Engine. Πρακτικά πρόκειται για το "άλλο μεγάλο παιχνίδι" που η Ubisoft είχε διαμηνύσει ότι θα έρθει εντός του οικονομικού έτους 2023-24, ανάμεσα στα Assassin's Creed Mirage, The Crew Motorfest, Avatar: Frontiers of Pandora και Skull and Bones

Εσωτερικά το εν λόγω Star Wars παιχνίδι ονομάζεται "Project Helix" και μαθαίνουμε επίσης ότι η ανάπτυξή του "δεν τα πηγαίνει τόσο καλά". Οι φιλοδοξίες των developers είναι μάλλον υπερβολικές καθώς το παιχνίδι θα περιλαμβάνει διαπλανητική εξερεύνηση στο διάστημα και λόγω αυτού του χαρακτηριστικού, πληροφορίες του Kotaku υποστηρίζουν ότι ίσως να κυκλοφορήσει το επόμενο οικονομικό έτος της Ubisoft, δηλαδή μεταξύ Απρίλιο 2024 και Μάρτιο 2025

Παράλληλα στην Massive αναπτύσσουν και το εξίσου πολυαναμενόμενο Avatar: Frontiers of Pandora

Κατά τα άλλα αυτές είναι οι μοναδικές πληροφορίες που είναι γνωστές για τον open-world Star Wars τίτλο των Massive/Ubisoft καθώς δε γνωρίζουμε ούτε σε ποιο κομμάτι του timeline του Star Wars θα εκτυλίσσεται, ούτε ποια θα είναι περίπου η βάση της ιστορίας του. 

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το Star Wars Jedi: Survivor, που ήταν το sequel του επιτυχημένου "Fallen Order". Παρακάτω θα βρείτε όλα τα υπό ανάπτυξη Star Wars παιχνίδια από πρωτοκλασάτα στούντιο: 

  • Amy Hennig’s Game – Skydance Media
  • Untitled FPS – Respawn Entertainment
  • Open World Game – Ubisoft Massive
  • Star Wars: Eclipse – Quantic Dream
  • Knights of the Old Republic Remake – Saber Interactive
  • Untitled Strategy Game – Respawn Entertainment