Η τεχνολογία εμπόδιζε την ανάπτυξη του AC: Syndicate

H Ubisoft περίμενε την κατάλληλη στιγμή
13 Σεπτεμβρίου 2015 15:54
Η τεχνολογία εμπόδιζε την ανάπτυξη του AC: Syndicate

Όλοι γνωρίζουμε πως το Assassin's Creed: Syndicate θα διαδραματίζεται στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στη βικτωριανή εποχή. Η συγκεκριμένη εποχή θα επιτρέψει στη Ubisoft να δώσει μεγάλη λεπτομέρεια και βάθος στο κόσμο του παιχνιδιού αλλά πριν προβεί στην ανάπτυξη του Assassin's Creed: Syndicate έπρεπε να περιμένει πάρα πολύ καιρό. Σύμφωνα με τον Creative Director του τίτλου, το επίπεδο της λεπτομέρειας που ήθελαν να πετύχουν δεν ήταν εφικτό με την τεχνολογία των προηγούμενων χρόνων και έπρεπε να περιμένουν για να φτάσει η τεχνολογία στο επίπεδο που ήθελαν. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις δηλώσεις του Marc-Alexis Côté.

"Έπρεπε να περιμένουμε την τεχνολογία να προχωρήσει. Θέλαμε πολλοί να χτίσουμε αυτό που εγώ αποκαλώ "μοντέρνο Λονδίνο", το οποίο είναι επί της ουσίας το Βικτωριανό Λονδίνο και η Βιομηχανική επανάσταση. Ένιωσα πως η τεχνολογία δεν ήταν εκεί για να δημιουργήσουμε μία όμορφη πόλη. Όλα τα καροτσάκια, οι άνθρωποι, τα ψηλότερα κτίρια και οι φαρδύτεροι δρόμοι χρειάζονται πολύ μεγάλη υπολογιστική ισχύ, την οποία έχουμε πλέον στα χέρια μας."

Το Assassin's Creed: Syndicate αναμένεται παγκοσμίως στις 23 Οκτωβρίου για PlayStation 4 και Xbox One, ενώ μέσα στο χειμώνα θα κυκλοφορήσει και η PC έκδοση.

Tags: