ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Mortal Kombat 1 είναι γεγονός και το πρώτο trailer κάνει… Fatality!

Η σειρά πατάει το κουμπί της επανεκκίνησης
18 Μαΐου 2023 16:39
ΕΠΙΣΗΜΟ: Το Mortal Kombat 1 είναι γεγονός και το πρώτο trailer κάνει… Fatality!

Είναι πλέον επίσημο. Οι φήμες και οι πληροφορίες που σας μεταφέραμε αποδείχθηκαν αληθινές. Το νέο κεφάλαιο της θρυλικής fighting σειράς Mortal Kombat αποκαλύφθηκε και φέρνει τα πάνω κάτω.

Συγκεκριμένα, αντί για Mortal Kombat 12, το νέο παιχνίδι ξεκινά από την αρχή το μέτρημα και ονομάζεται Mortal Kombat 1. Ο λόγος; Η δράση του θα λαμβάνει χώρα σε ένα νέο σύμπαν, το οποίο έχει δημιουργηθεί από τον Fire God Liu Kang.

Αναμενόμενα αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να περιμένουν και παρά πολλές αλλαγές. Η NetherRealm Studios υπόσχεται ένα ολοκαίνουργιο fighting system, φρέσκα game modes και πολλά Fatalities! Το παιχνίδι θα έχει ένα ολοκαίνουργιο story campaign, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν οι αγαπημένοι χαρακτήρες της κοινότητας, όπως δεν τους έχουμε δει ποτέ ξανά.

Το Mortal Kombat 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς PlayStation 5 και Xbox Series X|S, ενώ συγχρόνως θα γίνει διαθέσιμο και για το Nintendo Switch, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam και Epic Games Store. Ο τίτλος θα διαθέτει crossplay, αλλά και cross-progression.

Ακολουθεί το πρώτο trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση.