ΦΗΜΗ: Το επόμενο Mortal Kombat θα λέγεται ‘Mortal Kombat 1’ και θα είναι reboot! (BINTEO)

Το νέο επίσημο teaser φαίνεται να το επιβεβαιώνει
11 Μαΐου 2023 13:08
ΦΗΜΗ: Το επόμενο Mortal Kombat θα λέγεται ‘Mortal Kombat 1’ και θα είναι reboot! (BINTEO)

Όπως φαίνεται, σύντομα η Warner Bros θα κάνει χαρούμενους του fans του Mortal Kombat, καθώς το επόμενο κεφάλαιο της δημοφιλούς fighting σειράς αναμένεται να αποκαλυφθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχει γίνει χαμός στα social media και τα gaming forums, αφού μια νέα φήμη θέλει τον τίτλο να ονομάζεται τελικά Mortal Kombat 1 και όχι Mortal Kombat 12, όντας μια επανεκκίνηση για το franchise.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφερε στο φως ο billbil-kun, ένας αρκετά αξιόπιστος leaker που αναρτά gaming και tech ειδήσεις στο Twitter, το Mortal Kombat 1 θα αποτελέσει μια νέα αρχή για τη σειρά. Η φήμη αποκάλυψε επίσης τις τιμές και τις πλατφόρμες του παιχνιδιού, καθώς και την πιθανότητα κυκλοφορίας μιας Kollector's Edition που θα περιλαμβάνει επιπλέον καλούδια για τους fans.

Το ενδιαφέρον είναι ότι σύμφωνα με τη φήμη, το Mortal Kombat 1 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PlayStation 5, Xbox Series S|X και Nintendo Switch. Ναι, παρόλο που δεν θα είναι διαθέσιμο για PlayStation 4 και Xbox One, θα υποστηρίζει το Nintendo Switch, πιθανότατα μέσω cloud streaming. Αυτό υποδηλώνει ότι το παιχνίδι θα έχει σημαντικά αναβαθμισμένο τεχνικό τομέα που θα απαιτεί πιο ισχυρό hardware.

Συνεχίζοντας, το παιχνίδι θα κοστίζει 69,99 δολάρια για τα PlayStation 5 και Xbox Series S|X, 59,99 δολάρια για το Nintendo Switch και 109,99 δολάρια για την Premium Edition που θα περιλαμβάνει πρόσθετο περιεχόμενο. Η Kollector's Edition θα είναι αποκλειστική για τα PlayStation 5 και Xbox Series S|X και θα κοστίζει 249,99 δολάρια.

Η φήμη αναφέρει επίσης ότι η αποκάλυψη του παιχνιδιού βρίσκεται προ των πυλών και ενδεχομένως να πραγματοποιηθεί στο επερχόμενο PlayStation Showcase ή στο Summer Game Fest. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα σχετικά tweets του billbil-kun.

Σε αυτό  το σημείο αξίζει να αναφερθεί ότι η φήμη έχει πολλές πιθανότητες να είναι αληθινή, αφού πριν μερικές ώρες τα φώτα της δημοσιότητας είδε και ένα νέο teaser trailer, το οποίο αφήνει να εννοηθεί ότι πράγματι το franchise θα προσπεράσει το 12, ξεκινώντας ξανά από το 1.

Και το εν λόγω βίντεο ακολουθεί παρακάτω.