Αποκτήστε 4 παιχνίδια της Capcom με 1 ευρώ!

Δείτε όλες τις βαθμίδες του νέου Humble Bundle
10 Μαΐου 2023 21:50
Αποκτήστε 4 παιχνίδια της Capcom με 1 ευρώ!

Το νέο Humble Bundle πακέτο είναι γεγονός και από αυτή τη στιγμή θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε μέχρι και 10 παιχνίδια της Capcom με λιγότερα από 30 ευρώ. Το Capcom Heroic Collection φέρνει τρεις διαφορετικές βαθμίδες με τη χαμηλότερη να ξεκινάει από το 1 ευρώ.

Το πρώτο πακέτο έχει τέσσερα παιχνίδια της ιαπωνικής εταιρίας και είναι τα Mega Man Legacy Collection, Lost Planet 3 Complete Pack, Strider και Bionic Commando: Rearmed.

Το δεύτερο που ξεκινάει από τα 9.05 ευρώ προσφέρει όλα τα παραπάνω, καθώς και τα Mega Man 11, Dragon’s Dogma: Dark Arisen και Mega Man Legacy Collection 2.

Το τρίτο και τελευταίο ζητάει 27.16 ευρώ και εμπεριέχει όλους τους παραπάνω τίτλους, καθώς και Monster Hunter Rise, Street Fighter 30th Anniversary Collection και Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy.

Βρείτε το Humble Bundle της Capcom πατώντας εδώ.

Όλα τα παιχνίδια του bundle είναι για το Steam. Η προσφορά του πακέτου θα ολοκληρωθεί σε 14 μέρες από σήμερα.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτή τη στιγμή τρέχουν και οι ανοιξιάτικες εκπτώσεις της εταιρίας που φτάνουν μέχρι και το 90%. Οι προσφορές θα ολοκληρωθούν στις 23 Μαΐου και πατώντας εδώ θα βρείτε μερικά από τα παιχνίδια που βρίσκονται σε έκπτωση.

Μπορείτε φυσικά να επιλέξετε να πληρώσετε περισσότερα χρήματα από αυτές τις τιμές, μιας και πρόκειται για φιλανθρωπικό σκοπό. Σε αυτήν την περίπτωση, το Humble Bundle θα δώσει μέρος των εσόδων στο JDRF.

Το Humble Bundle σάς επιτρέπει να επιλέξετε πόσα χρήματα θα διατεθούν για τον καλό σκοπό, πόσα στους developers και πόσα στην ίδια την πλατφόρμα κατά το check out.