Το After Us δείχνει ως ένα από τα ομορφότερα indies του μήνα στο νέο του trailer

Προ των πυλών η κυκλοφορία του
04 Μαΐου 2023 20:50
Το After Us δείχνει ως ένα από τα ομορφότερα indies του μήνα στο νέο του trailer

Στις 23 Μαΐου αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC το After Us, το ολοκαίνουργιο παιχνίδι της ανεξάρτητης ομάδας ανάπτυξης Piccolo Studio, η οποία συνεργάζεται με την publishing εταιρία Private Division.

Πρόκειται για το στούντιο που στο παρελθόν μας είχε χαρίσει το Arise: A Simple Story που είχε λάβει εξαιρετικές κριτικές. Το νέο project της ομάδας είναι ένα 3D adventure puzzle platformer που αφηγείται την ιστορία της Gaia, του Πνεύματος της Ζωής, η οποία προσπαθεί να επαναφέρει τη ζωή σε έναν σουρεαλιστικό κόσμο μετά την καταστροφή της ανθρωπότητας.

Το παιχνίδι διαθέτει εντυπωσιακό εικαστικό και υπόσχεται μια συγκινητική αφήγηση που θα εξερευνήσει τη θυσία και την ελπίδα. Στην περιπέτεια, οι παίκτες θα περάσουν μέσα από διάφορα περιβάλλοντα και εμπόδια, έχοντας να αντιμετωπίσουν τους Devourers. Πλάσματα καλυμμένα με πετρέλαιο που κυνηγούν κάθε μορφή ζωής που έχει απομείνει στον πλανήτη.

Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να πυροδοτήσουν «εκρήξεις φωτός» για να δημιουργήσουν νέα φυτά και για να αποκαλύψουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν μέσα στο σκοτάδι. Συνολικά, το παιχνίδι υπόσχεται να προσφέρει ένα συναισθηματικό ταξίδι που θα κάνει τους παίκτες να αναρωτηθούν για το ρόλο τους στη μοίρα του πλανήτη.

Μπορείτε να δείτε το ολοκαίνουργιο gameplay trailer που δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας με αφορμή την επερχόμενη κυκλοφορία του τίτλου μέσα από τον player που ακολουθεί.