Marvel’s Spider-Man 2: Το PlayStation έχει ένα δώρο για όλους τους fans!

Ετοιμάζει το έδαφος για την κυκλοφορία του τίτλου
03 Μαΐου 2023 18:06
Marvel’s Spider-Man 2: Το PlayStation έχει ένα δώρο για όλους τους fans!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει πρόσφατα, το Marvel’s Spider-Man 2, η άκρως αναμενόμενη αποκλειστικότητα του PlayStation 5, μάλλον θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα, ακούγεται επίσης ότι η Sony ετοιμάζει μια μαζική καμπάνια δημοσιότητας τον Αύγουστο. Όπως φαίνεται, η στιγμή πλησιάζει, αφού η εταιρία ξεκίνησε να προετοιμάζει το έδαφος με την πρώτη επίσημη σχετική ανακοίνωση μετά από πολύ καιρό.

Συγκεκριμένα, το PlayStation έχει ένα δώρο για όλους τους fans που ανυπομονούν, ένα επίσημο, δωρεάν prequel κόμικ. Αυτό θα εμβαθύνει στις ζωές του Peter, του Miles και της MJ, καθώς αντιμετωπίζουν έναν νέο Super Villain, τον The Hood, του οποίου τις δυνάμεις δεν καταλαβαίνουν.

Το prequel κόμικ εξερευνά τις ζωές των τριών χαρακτήρων μετά τα γεγονότα του Marvel's Spider-Man και του Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, οι αναγνώστες θα πάρουν μια γεύση από τη ζωή του Peter τώρα που υπάρχουν δύο Spider-Men στην πόλη, από την πρόοδο του Miles στο σχολείο και από τη δημοσιογραφική καριέρα της MJ. Το κόμικ θα ασχοληθεί επίσης με το ερώτημα αν η μαγεία είναι πραγματική σε αυτό το σύμπαν. Για να ζωντανέψει αυτή την ιστορία, η Marvel συνεργάστηκε με τον συγγραφέα Christos Gage, ο οποίος δούλεψε και στο Marvel's Spider-Man, αλλά και με τον καλλιτέχνη Ig Guara.

Οι fans στις ΗΠΑ μπορούν να πάρουν το δωρεάν αντίγραφό τους την Free Comic Book Day (6 Μαΐου) στα καταστήματα που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια ή να το κατεβάσουν ψηφιακά μέσω της εφαρμογής Marvel Unlimited ή του Marvel.com. Το κόμικ θα είναι επίσης διαθέσιμο παγκοσμίως μέσω της εφαρμογής Marvel Unlimited σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Τέλος, το PlayStation ανακοίνωσε πως το Marvel's Spider-Man Remastered θα κυκλοφορήσει και αυτόνομα για το PS5. Η νέα έκδοση θα έρθει στο PlayStation Store αργότερα αυτό το μήνα. Προηγουμένως, το remaster περιλαμβανόταν μόνο ως μέρος του Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition.