Το Rocket League αποκτά για πρώτη φορά Star Wars περιεχόμενο!

Νέα αυτοκίνητα καταφθάνουν με αφορμή την Star Wars Day
02 Μαΐου 2023 19:22
Το Rocket League αποκτά για πρώτη φορά Star Wars περιεχόμενο!

Το Rocket League, το πασίγνωστο free-to-play παιχνίδι ποδοσφαίρου με αυτοκίνητα, θα συμμετέχει με τον δικό του τρόπο στον εορτασμό της Star Wars Day φέτος, με νέο θεματικό περιεχόμενο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, από τις 4 Μαΐου, δηλαδή από τη γνωστή και ως Star Wars Day, οι παίκτες θα μπορούν να αγοράσουν τέσσερα διαφορετικά Droid Packs, το καθένα από τα οποία θα περιλαμβάνει ένα αυτοκόλλητο και άλλα αξεσουάρ εμπνευσμένα από μερικά από τα πιο εμβληματικά ανδροειδή από το Star Wars franchise.

Τα νέα Droid Packs του Rocket League είναι τα εξής:

R2-D2 Pack (800 Credits): R2-D2 Octane Decal, R2-D2 Wheels, R2-D2 Topper

C-3PO Pack (500 Credits): C-3PO Fennec Decal, C-3PO Wheels

BB-8 Pack (800 Credits): BB-8 Takumi Decal, BB-8 Wheels, BB-8 Topper

K-2SO Pack (500 Credits): K-2SO Dominus Decal, K-2SO Wheels

Οι παίκτες μπορούν επίσης να αγοράσουν και το Star Wars Droid Bundle, το οποίο περιλαμβάνει και τα τέσσερα πακέτα, το R2-D2 Player Anthe, καθώς και το ‘Droid’ Player Title. Εναλλακτικά, μπορούν να επιλέξουν το Star Wars Droid + Car Bundle, το οποίο προσθέτει ένα Gold Fennec, ένα Black Dominus, ένα Cobalt Octane και ένα Orange Takumi.

Τέλος, οι παίκτες μπορούν να πάρουν δωρεάν το “Rust Bucket” Player Title και το STAR WARS R2-D2 (Twin Suns) Player Banner μέσα από το κατάστημα του παιχνιδιού από τις 4 Μαΐου.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που το Rocket League συνεργάζεται με το Star Wars στην οκταετή ιστορία του. Το παιχνίδι στο παρελθόν είχε κάνει cross-overs με άλλα πασίγνωστα franchises, όπως τα Fast & Furious και Jurassic Park, αλλά ποτέ με το Star Wars.