Έχετε αραχνοφοβία; Το Star Wars Jedi: Survivor το σκέφτηκε για εσάς

Τι κάνει το Arachnophobia mode του sequel του Fallen Order;
28 Απριλίου 2023 16:23
Έχετε αραχνοφοβία; Το Star Wars Jedi: Survivor το σκέφτηκε για εσάς

Αν έχετε αραχνοφοβία και θέλετε να παίξετε το Star Wars Jedi: Survivor, μην αγχώνεστε γιατί η Respawn Entertainment σας είχε κατά νου. 

Σύμφωνα με τον λογαριασμό Daily Jedi Survivor, το sequel του "Fallen Order" περιλαμβάνει αρκετές επιλογές προσβασιμότητας και μια από αυτές είναι το λεγόμενο "Arachnophobia mode". Τι κάνει όμως αυτή η επιλογή; 

Βλέπετε στον κόσμο του Fallen Order αλλά και του Jedi: Survivor, ο Cal Kestis συναντά διάφορα είδη εχθρών και ένα από τα πιο συνηθισμένα -πέραν των Stormtroopers- είναι γιγαντιαίες αράχνες και ενίοτε μικρότερες. 

Ενεργοποιώντας την επιλογή "Arachnophobia" στα Accessibility Settings θα μπορέσετε να αφαιρέσετε εντελώς τις αράχνες από το gameplay

Λίγα λόγια για το Star Wars Jedi: Survivor 

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Star Wars Jedi Survivor είναι το νέο third person, narrative-driven, action-adventure παιχνίδι της ταλαντούχας ομάδα ανάπτυξης Respawn Entertainment, των Titanfall παιχνιδιών και του Apex Legends, η οποία βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Lucasfilm Games για το project. Το Survivor θα αφηγηθεί το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του Cal Kestis, με τα γεγονότα του να λαμβάνουν χώρα πέντε χρόνια μετά το Star Wars Jedi: Fallen Order.

Αναλυτικότερα, ο Cal θα πρέπει να μείνει ένα βήμα μπροστά από την Αυτοκρατορία που τον καταδιώκει συνεχώς, καθώς αρχίζει να αισθάνεται το βάρος του να είναι ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες Jedi στον γαλαξία. Φυσικά, στη νέα του περιπέτεια τον συνοδεύει ο έμπιστος σύντροφός του, ο BD-1, ενώ ο Cal θα συναντήσει και θα συμμαχήσει και με μια σειρά από άλλους μοναδικούς και ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

Μάλιστα, το Jedi: Survivor υπόσχεται πως θα επεκτείνει το δυναμικό σύστημα μάχης της σειράς με νέους και καινοτόμους τρόπους, αφού για να επιβιώσει, ο Cal θα χρειαστεί να μάθει νέα skills και να αναπτύξει περαιτέρω τη σύνδεσή του με το Force.

Μάλιστα, ο Cal αυτή τη φορά δεν είναι ένας απλός Padawan, αλλά ένας πανίσχυρος Jedi Knight, έτοιμος να παλέψει με το σκοτάδι που έχει πέσει στον γαλαξία. Τον χαρακτήρα ενσαρκώνει για άλλη μια φορά ο Αμερικανός ηθοποιός, Cameron Monaghan

To Star Wars Jedi: Survivor κυκλοφορεί από σήμερα στα PC, PS5, Xbox Series X|S.