Παίξτε ένα εξαιρετικό παιχνίδι εντελώς δωρεάν για την Πρωτομαγιά!

Μην το χάσετε!
28 Απριλίου 2023 16:21
Παίξτε ένα εξαιρετικό παιχνίδι εντελώς δωρεάν για την Πρωτομαγιά!

Από σήμερα θα μπορείτε να παίξετε ένα πολύ ιδιαίτερο και επιτυχημένο παιχνίδι της Obsidian Entertainment και των Xbox Game Studios. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το Steam και για τρεις ημέρες ακόμα, θα μπορείτε να απολαύσετε το open-world παιχνίδι, Grounded, το οποίο έχει “Very Positive” κριτικές (πάνω από 40.000 ψήφους) στην υπηρεσία της Valve.

Το Grounded είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης που μπορείτε να παίξετε είτε μόνοι, είτε με έως και τρεις φίλους σας, αναλαμβάνοντας τους ρόλους μιας ομάδας παιδιών που έχει συρρικνωθεί και πρέπει να αντιμετωπίσει τους κινδύνους που παραμονεύουν στην αυλή ενός σπιτιού. Συγχρόνως, αυτά τα παιδιά θα πρέπει μέσα από διάφορες αποστολές να ανακαλύψουν πώς μπορούν να επιστρέψουν στο κανονικό μέγεθός τους.

Κατεβάστε το Grounded στον υπολογιστή σας πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Grounded κοστίζει κανονικά 39.99 ευρώ, αν και αυτή τη στιγμή είναι σε προσφορά στα 29.99 ευρώ, ενώ όσοι είναι συνδρομητές στο Xbox Game Pass μπορούν και το απολαμβάνουν χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Παρόλο που το παιχνίδι ήταν για αρκετό καιρό σε early access μορφή, πριν από μερικούς μήνες κυκλοφόρησε η τελική έκδοσή του, που εμπεριείχε το κανονικό φινάλε, cutscenes, νέους εχθρούς και πολλά αντικείμενα.

Το Grounded, λοιπόν, βρίσκεται τώρα εντελώς δωρεάν στο Steam για να το παίξετε, με την προσφορά να ολοκληρώνεται σε τρεις ημέρες. Και εμείς είχαμε παίξει το Ground σε ένα από τα live streams μας, το οποίο αν το είχατε χάσει θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί.