Κατεβάστε τώρα δύο παιχνίδια εντελώς δωρεάν!

Για το PC σας από το Epic Games Store
27 Απριλίου 2023 18:55
Κατεβάστε τώρα δύο παιχνίδια εντελώς δωρεάν!

Από σήμερα θα μπορείτε να κατεβάσετε δύο παιχνίδια εντελώς δωρεάν για τον υπολογιστή σας. Πιο συγκεκριμένα, η Epic Games ανανέωσε την “Free Games” κατηγορία του Epic Games Store και σας προσφέρει για ακόμη μία φορά τίτλους χωρίς κανένα κόστος. Μάλιστα, από τη στιγμή που θα τους προσθέσετε στο λογαριασμό σας, θα τους έχετε για πάντα.

Το 1ο παιχνίδι ονομάζεται Breathedge και δημιουργήθηκε από την RedRuins Softworks. Πρόκειται για ένα action survival single player παιχνίδι που σας μεταφέρει στο διάστημα και καλείστε να ανακαλύψετε την αλήθεια πίσω από ένα τραγικό γεγονός. Για να το καταφέρετε αυτό, θα χρειαστεί να κάνετε craft διάφορα εργαλεία, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να κατασκευάσετε οχήματα για να ταξιδέψετε και να εξερευνήσετε τα συντρίμμια από διαστημικούς σταθμούς.

Κατεβάστε το Breathedge πατώντας εδώ.

Το 2ο είναι το Poker Club της Ripstone, ένα δημοφιλές simulation παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε μόνοι, είτε με φίλους σας μέσω multiplayer. Πρόκειται για ένα immersive Poker, όπου καλείστε να γίνετε ένας επαγγελματίας παίκτης και να λάβετε μέρος σε online τουρνουά.

Αποκτήστε το Poker Club από εδώ.

Οι δύο τίτλοι θα βρίσκονται δωρεάν στο Epic Games Store μέχρι τις 4 Μαΐου στις 18:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος.

Για να μαθαίνετε πρώτοι τα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.