PS4 & PS5: Για λίγες μέρες ακόμη εκπτώσεις σε χιλιάδες παιχνίδια

Συνεχίζεται το μεγάλο Spring Sale
21 Απριλίου 2023 22:04
PS4 & PS5: Για λίγες μέρες ακόμη εκπτώσεις σε χιλιάδες παιχνίδια

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, προς τα τέλη του προηγούμενου μήνα το PlayStation είχε ξεκινήσει μια μεγάλη καμπάνια εκπτώσεων, με χιλιάδες παιχνίδια των PS4 και PS5 να είναι διαθέσιμα σε πιο προσιτές και ελκυστικές τιμές.

Το λεγόμενο Spring Sale συνεχίζεται ακόμη και σήμερα, με το ψηφιακό κατάστημα των δύο κονσολών να έχει μάλιστα και αρκετές νέες προσφορές, στο πλαίσιο του δεύτερου κύματός του. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, μπορείτε να αποκτήσετε πολλά αποκλειστικά του οικοσυστήματος με έκπτωση. Για παράδειγμα, το The Last of Us Part II είναι διαθέσιμο έναντι €9.99, το Gran Turismo 7 για το PS5 έναντι €59.99, η Ultimate έκδοση του Marvel’s Spider-Man: Miles Morals για €49.59 και το Ghost of Tsushima DIRECTOR’S CUT για €39.99.

Αυτές οι εκπτώσεις περιλαμβάνουν συνολικά 1891 τίτλους και DLCs, με τις προσφορές να αγγίζουν έως και το -75%. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και πολυπόθητες AAA κυκλοφορίες τρίτων εταιριών, όπως το Dead Space, το Call of Duty Modern Warfare II και το Cyberpunk 2077. Μάλιστα, το PlayStation Store έχει και κατηγορίες για παιχνίδια κάτω των €20, για multiplayer εμπειρίες και για «κρυμμένα διαμάντια».

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλους τους τίτλους που πωλούνται με έκπτωση στο ελληνικό PS Store, ενώ πρέπει να σημειωθεί πως έχει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές μέχρι και τις 26 Απριλίου, όταν και θα ολοκληρωθεί επίσημα το Spring Sale του PlayStation Store.