The Day Before: Σύντομα θα μπορείτε να παίξετε το πολυσυζητημένο παιχνίδι

Νέα διαβεβαίωση από την ομάδα ανάπτυξης
20 Απριλίου 2023 12:33
The Day Before: Σύντομα θα μπορείτε να παίξετε το πολυσυζητημένο παιχνίδι

Η Fntastic, η ομάδα πίσω από το πολυαναμενόμενο MMO, The Day Before, επανήλθε με νέες δηλώσεις, διαβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την κοινότητα πως το παιχνίδι δεν πρόκειται να καθυστερήσει ξανά και ανακοινώνοντας συγχρόνως ότι σύντομα η κοινότητα θα μπορεί να το δοκιμάσει.

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι, τους τελευταίες μήνες το The Day Before ήταν πρώτο θέμα συζήτησης στους gaming κύκλους, με την κοινότητα να ασκεί αυστηρή κριτική στην ομάδα και να την κατηγορεί για απάτη. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, αλλά προέκυψαν επιπλοκές αφού η Fntastic απέτυχε να κατοχυρώσει το όνομά του ως εμπορικό σήμα. Κατά συνέπεια, όλες οι καταχωρήσεις του παιχνιδιού αφαιρέθηκαν από το Steam και η κοινότητα έμεινε στο σκοτάδι.

Τώρα, ο εκπρόσωπος της Fntastic γνωστός με το παρατσούκλι Kentain, απευθύνθηκε στους fans μέσα από το επίσημο Discord του παιχνιδιού, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την υπομονή και την υποστήριξή τους. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η ομάδα ετοιμάζεται τώρα για μια beta δοκιμή που θα διεξαχθεί σύντομα, καθώς πλησιάζουμε προς την ημερομηνία κυκλοφορίας, χωρίς όμως να δίνει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Ο Kentain διαβεβαίωσε τους fans ότι το παιχνίδι θα επιστρέψει στο Steam και ότι θα κυκλοφορήσει κανονικά στις 10 Νοεμβρίου, χωρίς να υπάρξει απολύτως καμία περαιτέρω καθυστέρηση.

Πριν το Νοέμβριο, λοιπόν, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν επιτέλους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το πολυσυζητημένο project μέσα από την beta του.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το The Day Before χαρακτηρίζεται ως ένα open world survival game MMO, το οποίο λαμβάνει χώρα σε μια μεταποκαλυπτική Αμερική που είναι γεμάτη ζόμπι και επιζώντες που σκοτώνονται μεταξύ τους για φαγητό, όπλα και αυτοκίνητα. Το παιχνίδι φαίνεται να συνδυάζει στοιχεία άλλων λατρεμένων τίτλων, όπως τα The Last of Us, DayZ και The Division, και είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον την κοινότητας από το πρώτο του κιόλας trailer, το οποίο είχε γίνει viral.

Το The Day Before αναπτύσσεται αποκλειστικά για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.