Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Hearts of Stone expansion του The Witcher 3

Μαζί με νέες πληροφορίες και το πρώτο του trailer
08 Σεπτεμβρίου 2015 13:25
Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Hearts of Stone expansion του The Witcher 3

Όπως ανακοίνωσε η CD Projekt Red στις 13 Οκτωβρίου θα γίνει διαθέσιμο το πρώτο expansion του The Witcher 3: Wild Hunt. Το expansion θα ονομάζεται Hearts of Stone και θα προσθέτει στον τίτλο περισσότερες από 10 ώρες νέου περιεχομένου. Νέοι χαρακτήρες, ισχυρά τέρατα και μια ξεχωριστή επιλογή για romance θα πλαισιώνουν το νέο storyline που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις επιλογές του παίκτη.

Η επέκταση εισάγει επίσης ένα καινούργιο σύστημα με ονομασία Runewords, το οποίο επηρεάζει σημαντικά το gameplay. Κάθε Runeword θα επηρεάζει μια διαφορετική πτυχή των μηχανισμών του παιχνιδιού και θα επιτρέψει στους παίκτες να πειραματιστούν με διάφορες στρατηγικές και τακτικές.

Πέραν της ψηφιακής έκδοσης που κοστίζει €9.99, οι παίκτες θα μπορούν επίσης να αγοράσουν μια ειδική limited edition έκδοση που θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα ανά τον κόσμο. Η τιμή της θα ανέρχεται στα €19.99. Η εν λόγω έκδοση θα περιέχει έναν κωδικό για το expansion, δύο αριστοτεχνικά δημιουργημένα πακέτα από κάρτες Gwent, το παιχνίδι καρτών στον κόσμο του The Witcher, καθώς και ένα αναλυτικό εγχειρίδιο που εξηγεί τους κανόνες.

Παρακάτω ακολουθεί το πρώτο trailer του Hearts of Stone.