Spider-Man 2: Κλείδωσε η ημερομηνία κυκλοφορίας για την αποκλειστικότητα του PS5!

Νέα επιβεβαίωση από εξαιρετικά έμπιστη πηγή
15 Απριλίου 2023 19:53
Spider-Man 2: Κλείδωσε η ημερομηνία κυκλοφορίας για την αποκλειστικότητα του PS5!

Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει ότι το Marvel’s Spider-Man 2, η άκρως αναμενόμενη αποκλειστικότητα του PlayStation 5 μάλλον θα κυκλοφορήσει σε πέντε μήνες από τώρα, τον Σεπτέμβριο. Συγκεκριμένα, ο μήνας κυκλοφορίας είχε αποκαλυφθεί από τον Tony Todd, ο οποίος είναι γνωστός για τους ρόλους του στις ταινίες Candyman και Final Destination και ο οποίος πρόκειται να ενσαρκώσει τον Venom στο πολυαναμενόμενο sequel.

Τώρα, πλέον, μπορούμε να θεωρήσουμε πως ημερομηνία κυκλοφορίας για την αποκλειστικότητα του PS5 έχει κλειδώσει, αφού την επιβεβαίωσε και ο Jason Schreier. Πρόκειται για τον εξαιρετικά έμπιστο δημοσιογράφο του Bloomberg, ο οποίος έχει το εγκυρότερο ιστορικό στη βιομηχανία, με αμέτρητες επιβεβαιωμένες διαρροές.

Συγκεκριμένα, μιλώντας για τη νέα μεγάλη καθυστέρηση του Suicide Squid, ο Schreier τόνισε πως αυτή μπορεί να οφείλεται και στο γεγονός ότι τον Σεπτέμβριο κυκλοφορεί και το Spider-Man 2 και έτσι η Warner Bros. δεν ήθελε μάλλον να το ρισκάρει.

Το σχετικό tweet ακολουθεί παρακάτω:

Για την ιστορία, το Marvel’s Spider Man 2 είχε πρωτοανακοινωθεί το Σεπτέμβριο του 2021 στο PlayStation Showcase της Sony, μαζί με το Marvel’s Wolverine που επίσης αναπτύσσεται από την Insomniac. Το εντυπωσιακό trailer που είχε δοθεί στα φώτα της δημοσιότητας επιβεβαίωσε ότι ο Peter Parker και ο Miles Morales θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο sequel, έχοντας μεταξύ άλλων να αντιμετωπίσουν τον Venom.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το εν λόγω trailer μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.