Alan Wake 2: Νέα επιβεβαίωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας – Άλλαξε logo η Remedy

Μια νέα εποχή ξεκινά για την ομάδα
14 Απριλίου 2023 20:46
Alan Wake 2: Νέα επιβεβαίωση για την ημερομηνία κυκλοφορίας – Άλλαξε logo η Remedy

Η Remedy Entertainment, η ομάδα ανάπτυξης που ευθύνεται για λατρεμένα παιχνίδια όπως τα Max Payne, Alan Wake, Control και Quantum Break, αποκάλυψε ότι έχει πλέον ένα νέο λογότυπο. Αυτό αντικαθιστά το προηγούμενο, το οποίο ήταν ίδιο και απαράλαχτο εδώ και 20 χρόνια, περιέχοντας ένα σχέδιο με σφαίρες, το οποίο αποτελούσε φόρο τιμής στη σειρά Max Payne που δίχως υπερβολή έβαλε τη Remedy στο χάρτη.

Το νέο λογότυπο είναι ένα απλό και λιτό "R", με μια κομψή γραμματοσειρά, χωρίς να λείπει όμως και ένα εφέ. Σύμφωνα με το στούντιο, η αλλαγή του λογοτύπου αντικατοπτρίζει την εξέλιξη της Remedy, με την επίσημη ανακοίνωση να επισημαίνει πως έγινε «για να φέρει περισσότερη συνοχή, να αναδείξει την εξέλιξή με τα χρόνια και να εκφράσει καλύτερα το όραμα της σημερινής Remedy».

Σε αυτό το σημείο πρέπει να αναφερθεί ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της, η φιλανδική ομάδα ανάπτυξης τονίζει ξανά ότι το Alan Wake 2 θα βγει όντως εντός του 2023, ενώ μας υπενθυμίζει ότι έχει πολλαπλά υπό ανάπτυξη projects. Για την ιστορία, αυτή τη στιγμή η Remedy ετοιμάζει τα εξής:

Το Alan Wake 2, την πολυαναμενόμενη συνέχεια του κλασικού cult horror τίτλου του Xbox 360. Το sequel αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο 2023 για Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC.

To Control 2, την συνέχεια του ιδιαίτερου παιχνιδιού περιπέτειας που κέρδισε πολλά βραβεία το 2019. Το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης και δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα λεπτομέρειες, αλλά η Remedy επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει την ιστορία της Jesse Faden σε ένα νέο περιβάλλον και με νέους gameplay μηχανισμούς.

Ένα spinoff του Control με την κωδική ονομασία Condor, που θα είναι ένα co-op multiplayer. Το παιχνίδι αναπτύσσεται σε συνεργασία με την 505 Games και θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X|S, PlayStation 5 και PC. Η Remedy δήλωσε ότι το Condor θα προσφέρει μια διαφορετική προοπτική για τον κόσμο του Control και θα επιτρέπει στους παίκτες να συνεργάζονται με τους φίλους τους για να πολεμήσουν υπερφυσικές απειλές.

Ένα live-service παιχνίδι με την κωδική ονομασία Vanguard, που θα είναι μια free-to-play online εμπειρία που θα συνδυάζει την χαρακτηριστική αφήγηση και το gameplay της Remedy σε έναν κόσμο που θα εξελίσσεται. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από μια μικρή ομάδα εντός της Remedy και η εταιρία δεν έχει αποκαλύψει ακόμα πολλά.

Remakes των Max Payne και Max Payne 2 με υπερσύγχρονα γραφικά, gameplay και soundtracks.