Η SEGA φαίνεται πως ετοιμάζει ένα πολυπόθητο remake και ένα αναπάντεχο reboot!

Σύμφωνα με μια νέα διαρροή
10 Απριλίου 2023 16:31
Η SEGA φαίνεται πως ετοιμάζει ένα πολυπόθητο remake και ένα αναπάντεχο reboot!

Όπως όλα δείχνουν, η SEGA έχει στα σκαριά ένα remake για ένα λατρεμένο παιχνίδι από τον κατάλογο της ATLUS, καθώς και ένα reboot που μοιάζει αρκετά αναπάντεχο. Συγκεκριμένα, το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα υποτιθέμενο εσωτερικό βίντεο της εταιρίας που περιλαμβάνει πλάνα από τα δύο εν λόγω projects.

Πρόκειται για ένα reel από το 2021 που δείχνει υλικό από διάφορα υπό ανάπτυξη projects της SEGA. Εντός του, λοιπόν, υπάρχουν στιγμιότυπα από το Sonic Frontiers που πλέον έχει κυκλοφορήσει, καθώς και από το remake του Persona 3, αλλά και από ένα καινούργιο Jet Set Radio παιχνίδι! Φυσικά, η γνησιότητα των πλάνων είναι δύσκολο να εξακριβωθεί, αλλά τα στοιχεία δείχνουν πως μάλλον είναι αληθινά.

Συγκεκριμένα, πρόσφατα η κοινότητα είχε παρατηρήσει πως η ATLUS κατοχύρωσε το domain για τη σελίδα p3re.jp, ενώ και το έμπιστο δημοσιογραφικό μέσο Gematsu που επικαλείται δικές του πηγές, επιβεβαιώνει πως πράγματι η ATLUS ετοιμάζει εδώ και μερικά χρόνια ένα remake για το Persona 3.

Από την άλλη, τα πλάνα του Jet Set Radio μοιάζουν με ένα υποτιθέμενο εικαστικό που είχε διαρρεύσει από ένα ερωτηματολόγιο της SEGA το 2022, ενώ από ένα ρεπορτάζ του Bloomberg από πέρυσι τον Απρίλιο, γνωρίζουμε πως ο ιαπωνικός κολοσσός ετοιμάζει όντως reboots με μεγάλο budget για τα Jet Set Radio και Crazy Taxi franchises.

Για περισσότερα αποδεικτικά μπορείτε να δείτε τη σχετική δημοσίευση στο γνωστό gaming forum ResetERA πατώντας εδώ.

Tags: