Σε σερί προσλήψεων έχει προβεί η Polyphony Digital

Πλησιάζει το Gran Turismo 7;
07 Σεπτεμβρίου 2015 10:00
Σε σερί προσλήψεων έχει προβεί η Polyphony Digital

Όπως φαίνεται η Polyphony Digital εργάζεται σκληρά πάνω στο επόμενο μέλος της σειράς Gran Turismo και για αυτό έχει ανάγκη από επιπλέον προσωπικό. Το στούντιο δημοσίευσε πρόσφατα διάφορες αγγελίες για 13 νέες θέσεις εργασίας. Συγκεκριμένα, το στούντιο αναζητεί προσωπικό για τις εξής θέσεις:

AI Engineer, Online Engineer, Graphics Engineer, Game Engine Development Engineers, Game Script Engineers, Sound Development Engineer, Data Engineer, Test Build Engineer, Pipeline Tool Development Engineer, Mobile Application Engineer, In-House Tool Development Engineer, Vehicle Simulation Development Engineer and Physics Engine Development Engineer.

Παρακάτω ακολουθούν ορισμένα ενδιαφέροντα στοιχεία που αναφέρονται στις αγγελίες:

  • Η Polyphony θέλει να βελτιώσει την επίγνωση της κατάστασης των AI οδηγών και τις αντιδράσεις τους στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες των αγόνων, δίνοντας τους έτσι μια πιο ανθρώπινη συμπεριφορά.
  • Πιθανώς θα υπάρξει εφαρμογή ειδικών κανονισμών για σειρές αγώνων, όπως οι GT, ράλι και NASCAR, αλλά και για τις εκδηλώσεις και για τις “mission races.”
  • Η Polyphony σχεδιάζει να ενσωματώσει έναν μηχανισμό που θα αναπαράγει τους ήχους βάσει πληροφοριών από τον 3D χώρο.
  • Το στούντιο σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα companion app για κινητά που μπορεί να αλληλεπιδράσει με το παιχνίδι μέσω του PlayStation Network.
  • Το στούντιο συνεργάζεται με μονάδες παραγωγής σε όλο τον κόσμο, και έχει ανάγκη να αναπτύξει εργαλεία επικοινωνίας για να καταστήσει τη διαδικασία πιο ομαλή.
  • Τέλος αναφέρεται η χρήση της GPU για τον υπολογισμό των physics.

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λένε. Εσείς πιστεύετε ότι σύντομα θα ανακοινωθεί το Gran Turismo 7;