Προλάβετε ένα γνωστό παιχνίδι εντελώς δωρεάν!

Από τη θρυλική σειρά Battlestar Galactica Deadlock
07 Απριλίου 2023 13:59
Προλάβετε ένα γνωστό παιχνίδι εντελώς δωρεάν!

Η Valve συνεχίζει να μοιράζει δώρα μέσα από την πλατφόρμα της και αυτή τη φορά μπορείτε να αποκτήσετε ένα γνωστό sci-fi παιχνίδι στρατηγικής εντελώς δωρεάν. Πιο συγκεκριμένα, από τώρα και για λίγες μέρες ακόμα, θα έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε το Battlestar Galactica Deadlock στο Steam σας, χωρίς κανένα κόστος.

Το Battlestar Galactica Deadlock έρχεται από τις Black Lab Games και Slitherine Ltd. και θέλει να σας μεταφέρει σε έναν δύσκολο πόλεμο, μέσα από επικές 3D μάχες που θα χρειαστούν αρκετή σκέψη. Εσείς, θα πάρετε τον έλεγχο του Colonial Fleet και θα πρέπει να απελευθερώσετε δώδεκα αποικίες από την απειλή του Cylon. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να φτιάξετε το στόλο που σας ταιριάζει, να σχεδιάσετε και να κατασκευάσετε ισχυρά πλοία και να ταξιδέψετε σε κάθε μεριά του χάρτη.

Να σημειωθεί ότι ο τίτλος υποστηρίζει και online co-op, αλλά και PvP για να παίζετε με φίλους.

Κατεβάστε το Battlestar Galactica Deadlock πατώντας εδώ.

Το Battlestar Galactica Deadlock κυκλοφόρησε στις 31 Αυγούστου 2017 στο Steam και έχει πολύ θετικές κριτικές στην πλατφόρμα με περισσότερα από 2.500 reviews και “Very Positive” βαθμολογία.

Η προσφορά του Battlestar Galactica Deadlock θα ολοκληρωθεί στις 9 Απριλίου στις 20:00 ώρα Ελλάδος. Αξίζει να σημειωθεί, ότι από τη στιγμή που θα το προσθέσετε στο λογαριασμό σας, θα το έχετε δικό σας για πάντα.

Tags: