Pokémon: Αποκαλύφθηκε η σπάνια κάρτα του Kadabra και επιστρέψει μετά από 21 χρόνια (ΦΩΤΟ)

Θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο στην Ιαπωνία
02 Απριλίου 2023 12:33
Pokémon: Αποκαλύφθηκε η σπάνια κάρτα του Kadabra και επιστρέψει μετά από 21 χρόνια (ΦΩΤΟ)

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι μία θρυλική κάρτα των Pokémon πρόκειται να επιστρέψει στο παιχνίδι καρτών του franchise, ύστερα από σχεδόν 20 χρόνια. Ο λόγος γίνεται για την κάρτα του Kadabra και πλέον έχουμε την πρώτη εικόνα για το πώς θα δείχνει όταν γίνει διαθέσιμη μέσα στον Ιούνιο.

Τη φωτογραφία φέρνει στη δημοσιότητα το PokeBeach, ενώ η κάρτα ονόματι “Pokémon Card 151” παρουσιάστηκε πριν από λίγες ώρες στο τουρνουά Champions League 2023 στην Ιαπωνία.

Δείτε τη νέα κάρτα του Kadabra:

Να σας υπενθυμίσουμε, ότι ο Kadabra ονομάζεται “Yungerer” στα ιαπωνικά, ένα όνομα που θυμίζει αυτό του Uri Geller και μπορεί επίσης να λυγίζει κουτάλια, ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Geller που του χάρισε τη διασημότητά του. Αυτός ήταν και ο λόγος της μήνυσης του διάσημου μάγου προς την The Pokémon Company πριν από μία εικοσαετία.

Για την ιστορία, η The Pokemon Company είχε αφαιρέσει την κάρτα του Kadabra πριν από 21 χρόνια, μετά από μήνυση που είχε σταλεί στα γραφεία της από τον γνωστό μάγο Uri Geller. Η εν λόγω κάρτα είχε «εξαφανιστεί», αλλά ο Geller άλλαξε γνώμη δηλώνοντας πρόσφατα στο PokeBeach, ότι οι fans ζητούσαν να αποσύρει τις κατηγορίες και μέχρι και οι εγγονές του έβαλαν το χεράκι τους για να τη δείτε ξανά.

Οι fans μου έστελναν μηνύματα όλα αυτά τα χρόνια και μέχρι και οι εγγονές μου έβαλαν το χεράκι τους για να αλλάξω γνώμη. Τώρα, λοιπόν, θα δείτε τον Kadabra στο επίσημο παιχνίδι καρτών των Pokémon μέσα στο καλοκαίρι. Σας αγαπάω όλους.

Και μπορώ να παραδεχτώ ότι ήμουν…ηλίθιος τότε. Ήταν λάθος μου που έκανα μήνυση στην εταιρία των Pokémon. Ο Kadabra ήταν ουσιαστικά φόρος τιμής προς εμένα. Θα επιστρέψει όμως τώρα.

Η κάρτα του Kadabra θα κυκλοφορήσει και πάλι στο Pokémon TCG στις 16 Ιουνίου για την αγορά της Ιαπωνίας.

Tags: