Left 4 Dead 3: Είναι ακόμη ζωντανό; Νέα ένδειξη από τη Valve!

Θα είναι το επόμενο παιχνίδι της Valve μετά το Counter-Strike 2;
26 Μαρτίου 2023 21:05
Left 4 Dead 3: Είναι ακόμη ζωντανό; Νέα ένδειξη από τη Valve!

Οι fans των Left 4 Dead της Valve έχουν έναν ακόμη λόγο για να πιστέψουν στην κυκλοφορία του Left 4 Dead 3, καθώς κάποια αρχεία που σχετίζονται με το πολυπόθητο sequel ανακαλύφθηκαν στην beta έκδοση του Counter-Strike 2, το οποίο πρόσφατα μάθαμε ότι θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Ένας χρήστης του Reddit με το όνομα PaP3s δημοσίευσε ένα screenshot με ένα κομμάτι κώδικα που βρήκε στα αρχεία του Counter-Strike 2, το οποίο εμφανίζει μια κατηγορία με τίτλο "Left 4 Dead 3" και ορισμένες λεπτομέρειες όπως την έκδοση, τον ιδιοκτήτη, τη σοβαρότητα, την προτεραιότητα και διάφορα άλλα στοιχεία. Το όνομα που αναγράφεται στον κώδικα είναι "left4dead3", γεγονός που υποδηλώνει ότι η Valve έχει στα σχέδιά της μια συνέχεια του zombie survival co-op shooter.

Ο κωδικός υποδεικνύει επίσης ότι η προτεραιότητα του Left 4 Dead 3 είναι "none" (σ.σ. καμία), πράγμα που θα μπορούσε να σημαίνει ότι η Valve έχει αναστείλει το έργο ή μπορεί και να το έχει εγκαταλείψει εντελώς. Ωστόσο, ορισμένοι fans ελπίζουν ότι πρόκειται απλώς για ένα placeholder και ότι η Valve μπορεί να τους πιάσει εξαπίνης με την ανακοίνωση του Left 4 Dead 3 στο εγγύς μέλλον -όπως έκανε πριν μερικές μέρες με το Counter-Strike 2.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το Left 4 Dead 3 φημολογείται ή διαρρέει, καθώς έχουν υπάρξει αρκετές νύξεις και αναφορές σε αυτό τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριστικά το 2019 ένας insider και ρεπόρτερ στα θέματα της Valve, ο Tyler McVicker του Valve News Network είχε αναφέρει ότι υπάρχει το Left 4 Dead VR, ενώ ο πρόεδρος της HTC, Alvin Wang Graylin είχε κάνει ειδική μνεία στο Left 4 Dead 3 σε μια παρουσίαση σχετικά με το VR headset της Valve. 

Η Valve δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει επίσημα την ύπαρξη του Left 4 Dead 3 , καθώς τον τελευταίο καιρό έχει επικεντρωθεί σε άλλα projects όπως του Steam Deck και του Counter-Strike 2, ενώ η πιο πρόσφατη κυκλοφορία τίτλου της ήταν το Half-Life: Alyx το 2020.