Star Wars Jedi: Survivor – Δείτε το νέο καταιγιστικό story trailer

Μετράμε πλέον αντίστροφα για την κυκλοφορία του
20 Μαρτίου 2023 22:36
Star Wars Jedi: Survivor – Δείτε το νέο καταιγιστικό story trailer

Η EA σε συνεργασία με την Respawn Entertainment έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο trailer για το Star Wars Jedi: Survivor. Πρόκειται για ένα βίντεο που επικεντρώνεται στην ιστορία του νέου τίτλου και έχει διάρκεια σχεδόν δύο λεπτά.

Οι σκοτεινές περιπέτειες για τον Cal Kestis πλησιάζουν λέει η περιγραφή του βίντεο και η ιστορία θα σας μεταφέρει πέντε χρόνια μετά τα γεγονότα του Fallen Order. Το εν λόγω βίντεο δείχνει μερικά επικά σκηνικά που θα συναντήσετε, καταιγιστικές μάχες με lightsaber, νέους εχθρούς και περιοχές και ό,τι άλλο φαντάζεστε.

Παρακολουθήστε το story trailer του Star Wars Jedi: Survivor

Δείτε τις καινούργιες εικόνες του παιχνιδιού

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το Star Wars Jedi: Survivor είναι το νέο third person, narrative-driven, action-adventure παιχνίδι της ταλαντούχας ομάδα ανάπτυξης Respawn Entertainment, η οποία βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Lucasfilm Games για το project.

Το Survivor θα αφηγηθεί το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του Cal Kestis, με τα γεγονότα του να λαμβάνουν χώρα πέντε χρόνια μετά το Star Wars Jedi: Fallen Order.

Ο πρωταγωνιστής θα πρέπει να μείνει ένα βήμα μπροστά από την Αυτοκρατορία που τον καταδιώκει συνεχώς, καθώς αρχίζει να αισθάνεται το βάρος του να είναι ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες Jedi στον γαλαξία. Φυσικά, στη νέα του περιπέτεια τον συνοδεύει ο έμπιστος σύντροφός του, ο BD-1.

Ο Cal δε θα είναι αυτή τη φορά ένας απλός Padawan, αλλά ένας πανίσχυρος Jedi Knight, έτοιμος να παλέψει με το σκοτάδι που έχει πέσει στον γαλαξία. Τον χαρακτήρα ενσαρκώνει για άλλη μια φορά ο αμερικανός ηθοποιός Cameron Monaghan.

Το Star Wars Jedi: Survivor θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου για τα PS5, Xbox Series X|S και PC.