PS5: Κυκλοφόρησε και δεύτερη ενημέρωση λογισμικού για τον Μάρτιο – Δείτε τι αλλάζει

Αυτή τη φορά με ένα πιο λιτό changelog
15 Μαρτίου 2023 14:06
PS5: Κυκλοφόρησε και δεύτερη ενημέρωση λογισμικού για τον Μάρτιο – Δείτε τι αλλάζει

Πριν από ακριβώς μια εβδομάδα, την Τετάρτη 8 Μαρτίου, σας είχαμε ενημερώσει πως η Sony έκανε διαθέσιμη την πολύ μεγάλη «7.0» ενημέρωση για το PS5. Μεταξύ άλλων το εν λόγω update με κωδικό έκδοσης 23.01-07.00.00 έφερε στην κονσόλα νέας γενιάς το Discord για cross-platform φωνητικές κλήσεις, βελτίωσε την υποστήριξη για 1440p monitors, εμπλούτισε με νέα φίλτρα το Game Library, ενώ πρόσθεσε και τη δυνατότητα απευθείας μεταφοράς αρχείων από PS5 σε PS5.

Τώρα, η εταιρία μόλις κυκλοφόρησε άλλο ένα update για την κονσόλα της, το οποίο δεν φέρνει σημαντικές αλλαγές, νέα χαρακτηριστικά ή άλλες προσθήκες, αλλά διορθώνει ένα συχνό τεχνικό θέμα. Αναλυτικότερα, η εταιρία επισημαίνει πως διόρθωσε ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζαν πολλοί χρήστες μετά την τελευταία ενημέρωση και το οποίο σχετίζεται με τις φωνητικές κλήσεις μέσω Discord. Συγκεκριμένα, αυτές πολλές φορές σταματούσαν απότομα εξαιτίας αποσυνδέσεων.

Πρακτικά έχουμε να κάνουμε με ένα πιο μικρό stability update που εξαλείφει αυτό το bug. Για το update θα χρειαστεί να κατεβάσετε αυτή τη φορά περίπου 1GB. Ακολουθεί το επίσημο changelog:

Έκδοση: 23.01-07.01.00
Διορθώσαμε ένα πρόβλημα που προκαλούσε την αποσύνδεση της φωνητικής συνομιλίας στο Discord.


Για περισσότερα σχετικά με τα updates του PS5 ή σε περίπτωση που χρειάζεται να κάνετε την ενημέρωση δίχως Internet, μέσω USB, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Sony. Τέλος, μπορείτε να μάθετε αναλυτικά για όλες τις αλλαγές του 7.0 update πατώντας εδώ.