Το Hogwarts Legacy συνεχίζει να σαρώνει και είναι ξανά στην κορυφή των πωλήσεων

Για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα
06 Μαρτίου 2023 16:02
Το Hogwarts Legacy συνεχίζει να σαρώνει και είναι ξανά στην κορυφή των πωλήσεων

Η εξαιρετική εμπορική πορεία του Hogwarts Legacy συνεχίζεται, αφού ο τίτλος παρέμεινε στην κορυφή των πωλήσεων για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα, όσον αφορά την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αναλυτικότερα, το open world Harry Potter παιχνίδι κατέκτησε την κορυφή των UK Charts, όντας η εμπορικότερη retail κυκλοφορία της εβδομάδας που μόλις ολοκληρώθηκε, ωστόσο είχε σκληρό ανταγωνισμό από το Metroid Prime Remastered. Η αποκλειστικότητα του Nintendo Switch βρέθηκε στη δεύτερη θέση με διαφορά μόλις 1000 αντιτύπων, παρόλο που κυκλοφορεί εδώ και έναν ολόκληρο μήνα ψηφιακά στο Nintendo eShop. Συνολικά, το Metroid Prime Remastered κατάφερε το τέταρτο μεγαλύτερο ντεμπούτο όλων των εποχών για τα δεδομένα των retail κυκλοφοριών της σειράς και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη κυκλοφορία της χρονιάς στην εν λόγω αγορά, ξεπερνώντας τα Dead Space Remake και Fire Emblem Engage.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας, το Wo Long: Fallen Dynasty της Koei Tecmo έκανε το ντεμπούτο του στην όγδοη θέση. Συνολικά οι retail πωλήσεις του ήταν χαμηλές, με το 96% να αφορά την έκδοση του PS5. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως το παιχνίδι τα έχει πάει περίφημα στο Steam, όσον αφορά τις ψηφιακές πωλήσεις στο PC, ενώ στις Xbox κονσόλες και στους Windows υπολογιστές προσφέρεται και μέσα από το Xbox Game Pass. Για την ώρα, λοιπόν, τα στοιχεία της αγοράς της Μ. Βρετανίας δεν αρκούν για να κριθεί η εμπορική πορεία του souls-like τίτλου.

Ακολουθούν αναλυτικά τα δέκα παιχνίδια με τις περισσότερες retail πωλήσεις στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 4 Μαρτίου του 2023:

  1. Hogwarts Legacy
  2. Metroid Prime Remastered
  3. FIFA 23
  4. God of War: Ragnarok
  5. Mario Kart 8 Deluxe
  6. Kirby's Return To Dream Land Deluxe
  7. Call of Duty: Modern Warfare 2
  8. Wo Long: Fallen Dynasty
  9. Minecraft: Switch Edition
  10. Grand Theft Auto 5