Ο 50 Cent στο GTA 6; - Δείτε τη φωτογραφία που έσβησε ο ράπερ

Η ανάρτηση που έκανε το internet να αναρωτιέται
06 Μαρτίου 2023 14:44
Ο 50 Cent στο GTA 6; - Δείτε τη φωτογραφία που έσβησε ο ράπερ

Από την τεράστια διαρροή του GTA 6 πέρυσι το Σεπτέμβριο μέχρι τις ατελείωτες φήμες και εικασίες που έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου, μέχρι σήμερα έχουμε ακούσει και έχουμε δει πολλά από το άκρως αναμενόμενο παιχνίδι της Rockstar Games, που ακόμη δεν ξέρουμε επίσημα πότε πρόκειται να κυκλοφορήσει. Τώρα, λάδι στη φωτιά ήρθε να ρίξει ο…50 Cent!

Ναι, ο πασίγνωστος ράπερ έκανε πρόσφατα μια ανάρτηση στους λογαριασμούς του στα social media που άφησε την κοινότητα να αναρωτιέται. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με το λογότυπο του Vice City, πάνω σε ένα background με έναν ροζ φοίνικα, αναφερόμενος ξεκάθαρα στο λατρεμένο open world παιχνίδι της Rockstar Games. Μαζί με την εικόνα, ο ράπερ έγραψε χαρακτηριστικά:

Θα το εξηγήσω αυτό αργότερα, αλλά αυτό είναι κάτι μεγαλύτερο από το POWER πιστέψτε με.

Λίγες ώρες μετά, ο 50 Cent κατέβασε το post από όλα τα social media, χωρίς να εξηγεί τι ακριβώς συνέβη.

Δείτε τι αναρτήσεις που έσβησε ο 50 Cent:

Τι μπορεί να σημαίνει η ανάρτηση του 50 Cent για το GTA;

Προφανώς, η κοινότητα ξεκίνησε αμέσως τις εικασίες για το τι μπορεί να σημαίνει η ανάρτηση του ράπερ, ο οποίος ενδέχεται να συνεργάζεται όντως με τη Rockstar Games και να αποκάλυψε κάτι πριν την ώρα του. Τα πιθανότερα σενάρια είναι τρία:

Ο 50 Cent θα εμφανιστεί στο GTA Online σε κάποιο επερχόμενο update, όπως συνέβη και με τον θρύλο της σκηνής, Dr. Dre, ο οποίος μάλιστα έγραψε και μουσική για το GTA Online: The Contract update.

O 50 Cent θα εμφανιστεί στο GTA 6, σαν χαρακτήρας ή ίσως το παιχνίδι θα έχει κάποια από τη μουσική του. Όπως γνωρίζουμε από τις φήμες και τις διαρροές, το επόμενο GTA θα λαμβάνει χώρα στη Vice City. Επομένως, η φωτογραφία που ανάρτησε ο ράπερ ίσως να παραπέμπει σε αυτό.

Ο 50 Cent σύγκρινε αυτό που σκοπεύει να αποκαλύψει με την τηλεοπτική σειρά POWER, στην οποία παίζει ως ηθοποιός, ενώ είχε συνεισφέρει και ως παραγωγός. Ενδέχεται, λοιπόν, να εργάζεται σε κάποια τηλεοπτική σειρά GTA, μιας και τελευταία λειτουργεί ως παραγωγός για ολοένα και περισσότερα projects.

Φυσικά, μπορεί να μην ισχύει και τίποτα από τα παραπάνω, οπότε θα χρειαστεί απλά να περιμένουμε για να δούμε εν τέλει τι ετοιμάζει η Rockstar Games και ο πασίγνωστος ράπερ.