Ο Itagaki σχολιάζει τα reviews του Devil’s Third

“Οι reviewers δεν είχαν την ευκαιρία να το αξιολογήσουν σωστά”
02 Σεπτεμβρίου 2015 07:15
Ο Itagaki σχολιάζει τα reviews του Devil’s Third

Ο Tomonobu Itagaki, δημιουργός κυρίως γνωστός για την δουλειά του στα Dead or Alive και Ninja Gaiden, μιλώντας στο Facebook αναφέρθηκε στα reviews του πρόσφατου τίτλου του, Devil’s Third.

Τα reviews του παιχνιδιού ήταν ιδιαίτερα αρνητικά, με μονό μικρές εξαιρέσεις. Έτσι, ο τίτλος αυτή την στιγμή έχει 42/100 στο Metacritic. Παρόλα αυτά, ο Itagaki σημειώνει πως ενα μέρος της κριτικής είναι δίκαιο και εποικοδομητικό Ωστόσο, σημειώνει πως δεν γνωρίζει αν οι reviewers είχαν την ευκαιρία να το αξιολογήσουν σωστά τον τίτλο και αν μπόρεσαν να λάβουν την πλήρης εμπειρία, δοκιμάζοντας το multiplayer mode του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

"Σε γενικές γραμμές, υποθέτω ότι οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που έκριναν το παιχνίδι δεν είχαν την ευκαιρία να το αξιολογήσουν σωστά. Για  παράδειγμα, σχεδιάσαμε το online multiplayer mode για να το απολαύσετε μαζί με πολλούς άλλους ανθρώπους, αλλά φαίνεται ότι στους δεκάδες reviewers επιτράπηκε μόνο να δοκιμάσουν το παιχνίδι σε κλειστό περιβάλλον. "

“Αυτό είναι εξαιρετικά ατυχές για όλους τους εμπλεκόμενους. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει αποτελεσματικά ένα multiplayer παιχνίδι κάτω από αυτές τις συνθήκες."

Ολόκληρο το post του Itagaki μπορείτε να το βρείτε εδώ.