Senua's Saga: Hellblade II – Το νέο βίντεο από την Ninja Theory θέλει να σας ταξιδέψει στην Ισλανδία

Δείτε το Development Diary
02 Μαρτίου 2023 23:08
Senua's Saga: Hellblade II – Το νέο βίντεο από την Ninja Theory θέλει να σας ταξιδέψει στην Ισλανδία

Η Ninja Theory έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο βίντεο που αφορά για άλλη μια φορά την ανάπτυξη του Senua's Saga: Hellblade II. Πρόκειται για το νέο Development Diary, το οποίο θέλει να σας ταξιδέψει μέχρι την Ισλανδία, όπου μεγάλο μέρος του τίτλου θα λαμβάνει χώρα εκεί.

Αυτό το επεισόδιο έχει διάρκεια σχεδόν εννέα λεπτά και οι developers μιλούν μεταξύ άλλων για τη δημιουργία του κόσμου και πώς κατάφεραν να σαρώσουν σχεδόν ολόκληρη τη χώρα για να την ενσωματώσουν μέσα στο παιχνίδι. Επίσης, φαίνεται ότι αντιμετώπισαν και αρκετές δυσκολίες λόγω του κορωνοϊού, καθώς σχεδίαζαν να ταξιδέψουν εκεί για να φωτογραφίσουν την Ισλανδία, αλλά τελικά πήγαν αρκετό καιρό μετά.  

Πρόσφατα, ο Juan Fernandez της Ninja Theory δήλωσε τα εξής:

Είμαστε περισσότερα άτομα τώρα από ότι στο πρώτο Hellblade αλλά η ποιότητα που βγάζουμε σε σχέση με τις ομάδες σε αντίστοιχης ποιότητας τίτλους, νομίζω πως είναι στα ύψη.

Η ποιότητα του sequel είναι στα ύψη είχε πει παλιότερα η ομάδα ανάπτυξης και περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Το Senua's Saga: Hellblade II βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass. Δείτε το βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.