Atlas Fallen: Το RPG των δημιουργών του Lords of the Fallen απέκτησε ημερομηνία

Προ των πυλών η κυκλοφορία του
01 Μαρτίου 2023 19:39
Atlas Fallen: Το RPG των δημιουργών του Lords of the Fallen απέκτησε ημερομηνία

Η ομάδα ανάπτυξης Deck13 Interactive σε συνεργασία με την publishing εταιρία Focus Entertainment μόλις ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του επερχόμενου action RPG τους Atlas Fallen.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το νέο πόνημα του γερμανικού στούντιο που μας έχει χαρίσει τα Lords of the Fallen και The Surge αναμένεται πλέον στις 16 Μαΐου. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο για τα PS5, Xbox Series X και Xbox Series S όσον αφορά τις κονσόλες, ενώ θα έρθει φυσικά και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσα από την πλατφόρμα του Steam.

Όπως έγινε γνωστό, όσοι προβούν σε ψηφιακή προ παραγγελία του τίτλου θα λάβουν και το DLC πακέτο “The Ruin Rising Pack,” το οποίο θα περιλαμβάνει armor και gauntlet skins, μοναδικά essence stones, έναν αποκλειστικό coop indicator και άλλα καλούδια. Παράλληλα, στα φώτα της δημοσιότητας δόθηκαν και μερικές νέες φωτογραφίες, ενώ η ομάδα υποσχέθηκε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει και ένα gameplay βίντεο.

Ακολουθεί το σχετικό tweet της ανακοίνωσης, το οποίο περιλαμβάνει και το νέο φωτογραφικό υλικό. Παράλληλα, σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας παρακάτω θα βρείτε και το αρχικό τρέιλερ που έχει συνοδεύσει την ανακοίνωση του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια της Gamescom 2022.

Tags: