Τα remasters των Uncharted έρχονται στο PlayStation Plus μαζί με άλλα τέσσερα παιχνίδια

Δείτε μερικές από τις επερχόμενες προσθήκες των Extra και Premium βαθμίδων
24 Φεβρουαρίου 2023 23:03
Τα remasters των Uncharted έρχονται στο PlayStation Plus μαζί με άλλα τέσσερα παιχνίδια

Κατά τη διάρκεια του πρώτου State of Play του 2023, το PlayStation αποκάλυψε μερικά από τα παιχνίδια που έρθουν στο Game Catalogue του PlayStation Plus. Πρόκειται για το προνόμιο των Extra και Premium βαθμίδων, το οποίο προσφέρει πρόσβαση χωρίς περιορισμούς σε μια μεγάλη λίστα από παιχνίδια, όπως το Xbox Game Pass.

Η λίστα αυτή πρόκειται, λοιπόν, πολύ σύντομα να μεγαλώσει με τουλάχιστον πέντε παιχνίδια. Η πιο αξιοσημείωτη νέα προσθήκη είναι σίγουρα Uncharted: Legacy of Thieves Collection, μια συλλογή που περιλαμβάνει το κλείσιμο της ιστορίας του Nathan Drake, δηλαδή το Uncharted 4: A Thief’s End, καθώς και το Uncharted: The Lost Legacy με την Chloe Frazer, με αναβαθμισμένο τεχνικό τομέα για το PS5. Συνεχίζοντας, οι Extra και Premium συνδρομητές θα μπορούν να απολαύσουν προσεχώς και δύο παιχνίδια της Ubisoft.

Ο λόγος γίνεται για το Immortals: Fenyx Rising, ένα open world αρχαιοελληνικής θεματολογίας που είναι εμπνευσμένο από το The Legend of Zelda: Breath of the Wild, καθώς και για το Rainbow Six: Extraction. Συνεχίζοντας, το τέταρτο παιχνίδι που ανακοίνωσε η Sony είναι το Ghostwire: Tokyo, το ιδιαίτερο action-adventure της Tango Gameworks, το οποίο ξεχωρίζει για την ψηφιακή αναπαράσταση του Τόκιο και τις υπερφυσικές δυνάμεις που δίνει στους παίκτες. Κλείνοντας,  η συνδρομητική υπηρεσία θα εμπλουτιστεί και με μια Day One κυκλοφορία, το πολύχρωμο Tchia.

Τα νέα παιχνίδια που θα έρθουν στο Game Catalog του PlayStation τον Μάρτιο:

  • Uncharted: Legacy of Thieves Collection
  • Ghostwire: Tokyo
  • Rainbow Six: Extraction
  • Tchia
  • Immortals: Fenyx Rising