Mortal Kombat 12: Ανακοινώθηκε από το πουθενά και έρχεται πιο σύντομα από όσο νομίζετε

Κάπως αθόρυβα κιόλας
24 Φεβρουαρίου 2023 15:36
Mortal Kombat 12: Ανακοινώθηκε από το πουθενά και έρχεται πιο σύντομα από όσο νομίζετε

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού State of Play της Sony, υπήρξε και μια ανακοίνωση που τουλάχιστον στα social media πήγε να επισκιάσει τα όσα έγιναν στο livestream event. 

Ο λόγος για την αθόρυβη αλλά εντελώς επίσημη ανακοίνωση πως το Mortal Kombat 12 έρχεται και μάλιστα...φέτος! Τη δήλωση αυτή έκανε ο David Zaslav, CEO της Warner Bros. Discovery, εν μέσω του meeting των μετόχων για τα οικονομικά αποτελέσματα του media κολοσσού. 

"Υπάρχουν πολλά ακόμη που έρχονται, συμπεριλαμβανομένου του άκρως αναμενόμενου Mortal Kombat 12 και του Suicide Squad: Kill the Justice League. Παιχνίδια τα οποία επίσης πρόκειται να κυκλοφορήσουν φέτος με φιλόδοξες προσδοκίες για τα λανσαρίσματά τους" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Zaslav. 

Με μια τόσο λιτή ανακοίνωση μην περιμένετε φυσικά κάποιο συνοδευτικό υλικό όπως screenshots ή trailer, αρκεί που γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει φέτος. 

Η απρόσμενη "ανακοίνωση' του Mortal Kombat 12 και μάλιστα εντός του 2023 βρήκε προ εκπλήξεως ακόμη και τον συνδημιουργό της σειράς και επικεφαλής της NetherRealm Studios, Ed Boon.

Αν και δε συνηθίζει να είναι τόσο λαλίστατος στα social media, με μια ανάρτησή του στο Twitter είπε να ελαφρύνει το κλίμα γράφοντας: "Ποιος άκουσε τα νέα για το INJUSTICE 3;"

Για την ιστορία το προηγούμενο κεφάλαιο της διάσημης fighting σειράς, το Mortal Kombat 11 κυκλοφόρησε το 2019. Μερικούς μήνες μετά κυκλοφόρησε ένα expansion με τίτλο "Aftermath", ενώ τον Νοέμβριο του 2020 κυκλοφόρησε το Mortal Kombat 11: Ultimate με υποστήριξη για τα PS5, Xbox Series X|S. 

Φέτος θα είναι μια μεγάλη χρονιά για το fighting genre καθώς τον Ιούνιο κυκλοφορεί το Street Fighter 6, ενώ φημολογείται πως φέτος θα κυκλοφορήσει και το Tekken 8