Avatar: Μπορεί να γίνει σειρά στο Disney Plus; Ο James Cameron απαντά

O δημιουργός του Avatar παραμένει πιστός στο σινεμά και τη μεγάλη οθόνη
24 Φεβρουαρίου 2023 09:52
Avatar: Μπορεί να γίνει σειρά στο Disney Plus; Ο James Cameron απαντά

Ο James Cameron είναι ένας από τους υπέρμαχους της κινηματογραφικής εμπειρίας και της αίθουσας, για αυτό και κάθε του ταινία είναι λόγος για να πάει κανείς στο σινεμά. Το απέδειξε άλλωστε περίτρανα για ακόμη μια φορά με την τεράστια επιτυχία του Avatar: The Way of Water, το οποίο είναι μέσα στις τρεις πιο εμπορικές ταινίες όλων των εποχών. 

Θα μπορούσε όμως να υπάρξει κάποια spinoff σειρά Avatar για το Disney Plus; Δεδομένου του ότι έχουν γίνει παρόμοια projects για τα σύμπαντα των Marvel και Star Wars, φαντάζει λογικό για τη Disney να θέλει μια τέτοια εξέλιξη για το τρίτο γιγαντιαίο franchise που διαθέτει. 

Μιλώντας στους Los Angeles Times, ο Κάμερον απάντησε στο ενδεχόμενο μιας Avatar σειρά στο Disney+, λέγοντας πρακτικά ότι παραμένει πιστός στην μεγάλη οθόνη: 

"Δε νομίζω ότι θα χαθεί ποτέ η κινηματογραφική εμπειρία επειδή είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Η συμφωνία που κάνουμε με τους εαυτούς μας όταν πάμε και βυθιζόμαστε στην εμπειρία αυτή χωρίς περισπασμούς, είναι παρόμοιο με το να κάνουμε yoga ή να περπατάμε στο δάσος για ώρες. Υπάρχει κάτι σε αυτό που εξακολουθώ να θεωρώ ιερό." 

Ωστόσο, το ενδιαφέρον είναι πως δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει ένα τέτοιο project μελλοντικά, όντας ένας δημιουργός και σκηνοθέτης που πάντοτε είχε το βλέμμα του στραμμένο στο μέλλον. 

"Αυτή τη στιγμή, τα οικονομικά δεν έχουν νόημα για να μεταφέρουμε οποιονδήποτε από τους βασικούς CG χαρακτήρες μας στην τηλεόραση. Αλλά το κόστος αυτών των πραγμάτων θα μειωθεί σταδιακά, καθώς θα εισάγουμε το machine deep learning στις διαδικασίες και θα τις κάνουμε πιο αυτοματοποιημένες. Ρωτήστε με ξανά σε πέντε χρόνια".

Πατώντας εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για τα επόμενα sequel των Avatar που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. 

Πριν από μερικές μέρες το Avatar: The Way of Water βύθισε και τον "Τιτανικό" στο box office όλων των εποχών. 

Το sequel έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ, αυτό των διαφορετικών κινηματογραφικών εκδόσεων, όπως αποκάλυψε ο Cameron και η παραγωγή του. 

Tags: