Ubisoft: Επίσημα θα δώσει το παρών στην Ε3 2023

Το διαβεβαίωσε και ο Yves Guillemot, CEO της γαλλικής εταιρίας
20 Φεβρουαρίου 2023 23:32
Ubisoft: Επίσημα θα δώσει το παρών στην Ε3 2023

Υπήρξε μια σύγχυση τα τελευταία 24ωρα σχετικά με το εάν θα συμμετάσχει ή όχι η Ubisoft στην Ε3 2023.

Αρχικά, ο Yves Guillemot, CEO της γαλλική εκδότριας εταιρίας, είχε δηλώσει σε ένα πρόσφατο meeting των μετόχων ότι η Ubisoft θα είναι στην Ε3, ωστόσο εξέφρασε την αβεβαιότητά του για το ότι θα διοργανωθεί τελικά το event φέτος. 

Τώρα, σύμφωνα με το GamesIndustry.biz ήρθε η οριστική επιβεβαίωσε πως η Ubisoft θα δώσει το παρών στην E3 2023 και αναμφίβολα ένα από τα παιχνίδια που θα δούμε εκτενώς είναι το Assassin's Creed: Mirage. "Η Ε3 είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για την βιομηχανία μας και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παρουσιάσουμε το δυνατό μας line-up παιχνιδιών στο Λος Άντζελες τον Ιούνιο. Ακόμη τελειοποιούμε τις λεπτομέρειες των σχεδίων μας και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα με εσάς σύντομα" έγραψε η Ubisoft στην ανακοίνωσή της. 

Πριν μερικές ημέρες κιόλας o Lance Fensterman, πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρίας ReedPop, είχε διαβεβαίωσει πως όλα κυλούν ομαλά για τη μεγαλύτερη gaming έκθεση του πλανήτη. 

Η E3 2023 θα ξεκινήσει φέτος από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου στο Los Angeles Convention Center με πολλά events και εκπλήξεις, ενώ στις 8 Ιουνίου θα ξεκινήσει και το Summer Game Fest με τον Geoff Keighley.

Πρόσφατα μάθαμε ότι μάλλον κανένας από τους τρεις console platform holders δε θα συμμετέχει στην E3 2023. Αυτό σημαίνει πως ούτε το PlayStation, ούτε το Xbox, ούτε η Nintendo δε θα είναι μέρος της έκθεσης και δε θα έχουν καμία παρουσία στον εκθεσιακό χώρο στο Los Angeles Convention Center. 

Σε περίπτωση που χρειάζεστε ένα φρεσκάρισμα, το Mirage αφηγείται την ιστορία του Basim, ενός πανούργου κλέφτη που αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη, καθώς περιηγείται στους πολυσύχναστους δρόμους της Βαγδάτης του 9ου αιώνα.

Μέσω μιας μυστηριώδους, αρχαίας οργάνωσης, γνωστής ως οι Hidden Ones, θα γίνει ένας θανατηφόρος Master Assassin και θα αλλάξει τη μοίρα του με τρόπους που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας, πρόκειται για μια μικρότερη και πιο narrative-driven εμπειρία σε σχέση με τα πρόσφατα κεφάλαια της σειράς.

Το Assassin’s Creed Mirage αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2023 για τα Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, PC, Amazon Luna, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο και στη συνδρομητική υπηρεσία Ubisoft+.