Δεν θα έχει raid στο launch το Destiny: The Taken King [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά του expansion θα απουσιάζει
31 Αυγούστου 2015 12:02
Δεν θα έχει raid στο launch το Destiny: The Taken King [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

O director της Bungie, Luke Smith, μιλώντας στο IGN αποκάλυψε πως το επερχόμενο μεγάλο expansion του Destiny δεν θα περιλαμβάνει το "King's Fall" Raid στο λανσάρισμα του. Οι Raid αποστολές είναι οι πιο ενδιαφέρουσες και αυτές που πιάνουν περισσότερο το πνεύμα του Destiny και το ότι θα λείπει από το αρχικό πακέτο του The Taken King σίγουρα δεν είναι μια καλή εξέλιξη. Ο Smith είπε πως έχουν πλάνα για το πότε θα διαθέσουν το νεότερο Raid του Destiny και όταν θα έρθει η ώρα θα το ανακοινώσουν εγκαίρως για να πάρουν ρεπό από τη δουλειά οι παίκτες του, είπε αστειευόμενος. 

Το Destiny: The Taken King θα αποτελέσει την "2.0 έκδοση" του τίτλου και θα φέρει πληθώρα αλλαγών, νέων χαρακτηριστικών και βελτιώσεων όπως τον Nolan North -αντί για τον Peter Dinklage- ως Ghost και το ανέβασμα του level cap στα 40lvl, ενώ θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου για τα PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360. 

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ] Πριν από λίγο η Bungie μέσω του λογαριασμού της στο Twitter δήλωσε πως το Raid του The Taken King θα κυκλοφορήσει τελικά στο launch. 

Tags: