Alan Wake 2: Το παιχνίδι είναι πλέον playable από την αρχή μέχρι το τέλος!

Νέες δηλώσεις από την Remedy
10 Φεβρουαρίου 2023 20:00
Alan Wake 2: Το παιχνίδι είναι πλέον playable από την αρχή μέχρι το τέλος!

Το Alan Wake 2 μπορεί να παιχτεί από την αρχή μέχρι το τέλος του κανονικά. Είναι έτοιμο.” Αυτά τα λόγια μοιράστηκε πριν λίγη ώρα ο CEO της Remedy Entertainment, Tero Virtala.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων, το στούντιο έκανε γνωστό ότι η παραγωγή του πολυαναμενόμενου sequel βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και ότι το παιχνίδι είναι playable από την αρχή μέχρι το τέλος. Δυστυχώς, όμως δεν μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες, όπως πότε να δούμε κάτι πιο "χειροπιαστό" από αυτό.

Το Alan Wake 2 βρίσκεται στην παραγωγή. Το παιχνίδι θα έχει πολύ σύντομα τα πάντα στη σειρά και αυτή τη στιγμή είναι κανονικά playable από την αρχή μέχρι το τέλος. Όπου να ναι θα ξεκινήσουμε το polishing του. To Alan Wake είναι ένα ξεχωριστό brand που συνεχίζει και έχει υψηλή αξία στην εταιρία μας.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Alan Wake ανακοινώθηκε στα The Game Awards του 2021 και η πλήρης παραγωγή του ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο. Μάλιστα, ο Sam Lake δήλωσε πρόσφατα ότι το sequel είναι το μεγαλύτερο project που έχει αναλάβει ποτέ η εταιρία, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται και μία σειρά για το AMC.

Όπως είχε δηλώσει παλιότερα ο Lake, δημιουργός και creative director του τίτλου: Συνεργαζόμαστε με το AMC για να κάνουμε πραγματικότητα την τηλεοπτική σειρά. Τίποτα παραπάνω δεν έχουμε να μοιραστούμε προς το παρόν, αλλά σίγουρα θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε κάτι να ανακοινώσουμε.

Το AMC αποτελεί ένα δίκτυο, μαζί με την streaming υπηρεσία AMC+, που έχει χαρίσει αριστουργηματικές σειρές στο παρελθόν όπως το πολυβραβευμένο "Μad Men", το "Breaking Bad", το "Better Call Saul" και το "The Walking Dead".

Το Alan Wake II θα κυκλοφορήσει εντός του 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC.