Ποιο είναι το καλύτερο παιχνίδι του PS5 μέχρι τώρα; - Η Sony ζητάει τη ψήφο σας

God of War Ragnarök, Horizon Forbidden West ή κάποιο άλλο;
10 Φεβρουαρίου 2023 16:26
Ποιο είναι το καλύτερο παιχνίδι του PS5 μέχρι τώρα; - Η Sony ζητάει τη ψήφο σας

Η Sony χρειάζεται τη βοήθειά σας και σας καλεί να ψηφίσετε το καλύτερο παιχνίδι του PlayStation 5, έτσι ώστε οι νέοι παίκτες να επιλέξουν το “κατάλληλο”.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο blog της κονσόλας έρχεται μία νέα ψηφοφορία και καλείστε να επιλέξετε ανάμεσα στην καλύτερη PS5 κυκλοφορία, στο καλύτερο indie παιχνίδι, σε αυτό που έχει τα καλύτερα γραφικά, καθώς και στον τίτλο που κάνει την καλύτερη χρήση του DualSense.

Ανάμεσα στα καλύτερα PS5 παιχνίδια, η Sony έχει βάλει τα Astro’s Playroom, Death Stranding: Director’s Cut, Gran Turismo 7, Elden Ring, Returnal, The Last of Us: Part I, God of War Ragnarok, Horizon Forbidden West κ.α. Ωστόσο, αν το δικό σας καλύτερο παιχνίδι (για το PS5) δε βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, τότε μπορείτε να γράψετε στην επιλογή “other”, ποιο είναι αυτό.

Στη λίστα με τα indies υπάρχουν τα Hades, Bugsnax Inscryption και πολλά άλλα, ενώ στη λίστα με τα γραφικά και τη χρήση του DualSense θα βρείτε τα Call of Duty: Modern Warfare II, Dead Space, Cyberpunk 2077 κ.α. καθώς και τα Astro’s Playroom, Resident Evil Village, The Callisto Protocol και Stray αντίστοιχα.

Λοιπόν…Ποιο είναι το καλύτερο παιχνίδι του PS5 μέχρι τώρα;

Ψηφίστε το αγαπημένο σας παιχνίδι του PlayStation 5 πατώντας εδώ.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.