ΕΠΙΣΗΜΟ: Αύριο το νέο Nintendo Direct που θα αποκαλύψει το μέλλον του Switch

Προ των πυλών μια μεγάλης διάρκειας παρουσίαση
07 Φεβρουαρίου 2023 17:47
ΕΠΙΣΗΜΟ: Αύριο το νέο Nintendo Direct που θα αποκαλύψει το μέλλον του Switch

Έπειτα από τις φήμες και τις εικασίες των τελευταίων ημερών, η Nintendo μόλις επιβεβαίωσε και επίσημα το επόμενο σόου της, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες από τώρα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το νέο Nintendo Direct είναι γεγονός και αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά αύριο ακριβώς τα μεσάνυχτα, δηλαδή την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 0:00 π.μ. (ώρα Ελλάδος). Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιαπωνικού κολοσσού, η παρουσίαση θα αποκαλύψει τι επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον για τους κατόχους του Nintendo Switch και ειδικότερα θα εστιάσει στα παιχνίδια που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο πρώτο μισό του 2023.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, αναμένεται να δούμε νέα πλάνα από το απίστευτα αναμενόμενο The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου. Το σόου πιθανότατα θα μας χαρίσει και μια νέα ματιά στο Bayonetta Origins: Cereza And The Lost Demon που αναμένεται στις 17 Μαρτίου και ίσως και στο Pikmin 4 που έχει επιβεβαιωθεί ότι θα καταφθάσει κάποια στιγμή το 2023.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να παρακολουθήσετε ζωντανά το νέο Nintendo Direct είναι να επισκεφτείτε το κανάλι της εταιρίας στο YouTube ή να συντονιστείτε στον player που ακολουθεί παρακάτω.