Humble Bundle: Αποκτήστε 8 παιχνίδια για το PC σας με 8 ευρώ

Διαθέσιμο το νέο πακέτο της υπηρεσίας
06 Φεβρουαρίου 2023 17:04
Humble Bundle: Αποκτήστε 8 παιχνίδια για το PC σας με 8 ευρώ

Το νέο πακέτο του Humble Bundle είναι εδώ με 8 παιχνίδια, τα οποία μπορούν να γίνουν δικά σας σε πολύ χαμηλή τιμή. Το νέο bundle ξεκινάει αυτή τη φορά από τα €9,22 για όλους τους τίτλους και μπορεί να φτάσει και τα €45 εάν το θελήσετε.

Το νέο πακέτο, λοιπόν, περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια: Yonder: The Cloud Catcher Chronicles (82% βαθμολογία στο Steam), Lake (86% βαθμολογία στο Steam), Townscaper (97% βαθμολογία στο Steam), Garden Paws (91% βαθμολογία στο Steam), Winkeltje: The Little Shop (91% βαθμολογία στο Steam), Summer in Mara (76% βαθμολογία στο Steam), Staxel (80% βαθμολογία στο Steam) και το Luna’s Fishing Gardan (95% βαθμολογία στο Steam).

Βρείτε το νέο Humble Bundle πατώντας εδώ.

Τέλος, μπορείτε φυσικά να επιλέξετε να πληρώσετε περισσότερα χρήματα από αυτές τις τιμές, μιας και πρόκειται για φιλανθρωπικό σκοπό. Σε αυτήν την περίπτωση, το Humble Bundle θα δώσει μέρος των εσόδων στο JDRF.

Το Humble Bundle σάς επιτρέπει να επιλέξετε πόσα χρήματα θα διατεθούν για τον καλό σκοπό, πόσα στους developers και πόσα στην ίδια την πλατφόρμα κατά το check out.