God of War Ragnarok: Ένα τεράστιο τσεκούρι βρέθηκε στο Λονδίνο και “άναψε φωτιές” (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Έρχεται σύντομα κάποια ανακοίνωση;
04 Φεβρουαρίου 2023 14:59
God of War Ragnarok: Ένα τεράστιο τσεκούρι βρέθηκε στο Λονδίνο και “άναψε φωτιές” (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ένα τεράστιο Leviathan Axe από το God of War Ragnarok βρέθηκε πριν από λίγες ώρες στο κέντρο του Λονδίνου και έχει «ανάψει φωτιές» στην κοινότητα.

Πιο συγκεκριμένα, η Sony του Ηνωμένου Βασιλείου ανέβασε στο Twitter κάποιες εικόνες που δείχνουν το κεντρικό όπλο του Kratos από το God of War να βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο στο Λονδίνο. Πλάι από το τσεκούρι στο Λονδίνο υπάρχει και ένα βανάκι που λέει “ζωντανά από το PS5”.

Έκτοτε, οι παίκτες αναρωτιούνται αν αυτό σημαίνει κάτι, παραδείγματος χάρη, αν έρχεται κάποια σημαντική ανακοίνωση για το παιχνίδι, ή αν βρίσκεται εκεί απλώς για διαφημιστικούς λόγους. Λάδι στη φωτιά, ωστόσο, έρχεται και βάζει και το τεράστιο Mjolnir που είδαν πολλοί άνθρωποι, λίγες ώρες μετά, σε έναν κεντρικό δρόμο στο Δελχί στην Ινδία.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε κάτι παραπάνω γι’ αυτές τις φωτογραφίες, ούτε ξέρουμε πόσο θα μείνουν τα όπλα του God of War σε αυτές τις περιοχές. Υπάρχει ωστόσο μια μικρή περίπτωση όλα αυτά να γίνονται για κάποια μελλοντική ανακοίνωση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραμείνετε στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.

Αν δεν έχετε απολαύσει ακόμα τον τίτλο του PlayStation, παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη περιγραφή του:

Από το Santa Monica Studio έρχεται η συνέχεια του πολυβραβευμένου God of War (2018). Το Fimbulwinter καταφτάνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να ταξιδέψουν σε κάθε ένα από τα Εννέα Βασίλεια αναζητώντας απαντήσεις, ενώ οι δυνάμεις του Asgard προετοιμάζονται για τη μάχη της προφητείας που θα φέρει το τέλος του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους θα εξερευνήσουν επιβλητικά, μυθικά τοπία και θα αντιμετωπίσουν τρομακτικούς εχθρούς, όπως θεούς της Σκανδιναβίας και τέρατα. Η απειλή του Ragnarök κοντοζυγώνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στη δική τους ασφάλεια και την ασφάλεια των βασιλείων.

Το God of War: Ragnarok βρίσκεται διαθέσιμο για τα PlayStation 4 και PlayStation 5.