Sons of The Forest: Δε θα λάβει άλλη καθυστέρηση το φρικιαστικό survival παιχνίδι, αλλά…

Δε θα κυκλοφορήσει «κανονικά»
04 Φεβρουαρίου 2023 13:34
Sons of The Forest: Δε θα λάβει άλλη καθυστέρηση το φρικιαστικό survival παιχνίδι, αλλά…

Τα σχέδια της Endnight Games για το Sons of The Forest φαίνεται πως άλλαξαν, καθώς η ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα, ότι αντί να καθυστερήσει για άλλη μια φορά το παιχνίδι, θα το διαθέσει…αλλιώς.

Πιο συγκεκριμένα, το στούντιο χρειάζεται να δουλέψει περισσότερο πάνω στον τίτλο και θέλει το χρόνο της. Γι’ αυτό το λόγο θα το διαθέσει σε early access μορφή στο Steam.Όπως λέει χαρακτηριστικά, θέλει να βελτιώσει τους gameplay μηχανισμούς, καθώς και να προσθέσει νέα αντικείμενα και mechanics.

Η ομάδα ανάπτυξης δήλωσε τα εξής:

Ήταν ένα μακρύ ταξίδι από τότε που ξεκινήσαμε την ανάπτυξη του Sons of The Forest και εξελίχθηκε στο μεγαλύτερο και πιο περίπλοκο παιχνίδι που έχουμε φτιάξει ποτέ. Υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά που θέλουμε να προσθέσουμε… Από αντικείμενα, νέα mechanics και να κάνουμε balance και το gameplay. Δεν θέλουν να το καθυστερήσουμε ξανά και γι’ αυτό το λόγο αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την ανάπτυξή του και να κυκλοφορήσει κανονικά στις 23 Φεβρουαρίου, αλλά σε early access μορφή.

Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι και ελπίζουμε ότι οι παίκτες θα έρθουν και πάλι σε αυτό το ταξίδι μαζί μας, για να βιώσουν το απόλυτο survival horror simulator.

Sons of the Forest: Καθυστερεί ξανά το φρικαλέο παιχνίδι επιβίωσης

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι, το Sons of the Forest είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες επερχόμενες horror κυκλοφορίες, αφού πρόκειται για ένα open-world survival horror simulator, το οποίο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη συλλογή πόρων, στο crafting και στους μηχανισμούς επιβίωσης.

Το concept; Σας έχουν στείλει να βρείτε έναν εξαφανισμένο δισεκατομμυριούχο σε ένα απομακρυσμένο νησί και κάπως έτσι καταλήγετε σε μια απομονωμένη κόλαση γεμάτη κανίβαλους. Για να μείνετε ζωντανοί θα πρέπει να κατασκευάσετε αντικείμενα, να χτίστε το δικό σας καταφύγιο και να αγωνιστείτε, μόνοι ή σε συνεργασία με φίλους.

Έτσι, το Sons of The Forest θα κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου κανονικά ως early access. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: