Δείτε τα νέα gameplay πλάνα από το Resident Evil 4 Remake!

Προ των πυλών η κυκλοφορία του τίτλου
03 Φεβρουαρίου 2023 00:45
Δείτε τα νέα gameplay πλάνα από το Resident Evil 4 Remake!

Το Game Informer φιλοξενεί αυτόν τον μήνα το Resident Evil 4 Remake της Capcom και μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο. Σε αυτό, ο art director, Hirofumi Nakaoka, μιλάει για τον επερχόμενο τίτλο του franchise και παράλληλα παρουσιάζει ολοκαίνουργια gameplay πλάνα που δεν είχαν δημοσιευθεί στο παρελθόν.

Όπως έγινε γνωστό, όλοι οι παλιοί εχθροί έχουν γίνει redesign, ενώ ταυτόχρονα έχουν προστεθεί και νέοι εχθροί που δεν υπήρχαν στο αρχικό παιχνίδι του Nintendo GameCube.  Ένας από αυτούς είναι ο “cow-headed villager”, ο οποίος μοιάζει αρκετά με τον γνωστό χωρικό με το αλυσοπρίονο, μόνο που κρατάει ένα τεράστιο σφυρί, για να κάνει τη ζωή του Leon S. Kennedy κόλαση.

Δείτε τα νέα πλάνα παρακάτω:

 

Συνοπτικά όλες οι νέες πληροφορίες για το Resident Evil 4 Remake:

  • Θα υπάρχουν side quests
  • Θα δείτε πολλούς νέους εχθρούς
  • Θα υπάρχει νέο όπλο. Ένα Crossbow
  • Δε θα υπάρχουν τα QTEs
  • Ο Leon θα μπορεί να έχει πολλά μαχαίρια
  • Με το R3 (του χειριστηρίου) θα μπορείτε να κοντρολάρετε την Ashley

Λίγα λόγια για το Resident Evil 4 Remake:

Η θρυλική περιπέτεια του Leon S. Kennedy έρχεται τον Μάρτιο άκρως αναβαθμισμένη, αφού πρόκειται για ένα συνολικό re-imagine. Οι developers θέλουν να διατηρήσουν την ταυτότητα του κλασσικού RE4, αλλά να το φέρουν στο σήμερα πιο εκσυγχρονισμένο. Θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα διατηρεί το “αίσθημα του φόβου και της μοναξιάς”, όπως στο πρώτο παιχνίδι και να συνεχίσει να περιλαμβάνει συναρπαστικές μάχες.

Ο εμβληματικός merchant θα υπάρχει κανονικά στο παιχνίδι (με διαφορετική φωνή), από τον οποίο θα μπορείτε να κάνετε trade διαμάντια, να αγοράζετε αντικείμενα και να αναβαθμίζετε τα όπλα σας. Παράλληλα με αυτό μάθαμε ότι επιστρέφει κανονικά και η βαλίτσα όπως ακριβώς ήταν παλιά.

Αξίζει να αναφερθεί πως το remake του Resident Evil 4, πέρα από τεχνικά αναβαθμισμένο, θα είναι και εμπλουτισμένο με νέο περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για το επερχόμενο PlayStation VR 2 της Sony.

Το Resident Evil 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2023 για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.