Το Discord έρχεται στο PlayStation 5 – Πώς θα λειτουργεί;

Θα γίνει διαθέσιμο πολύ σύντομα
02 Φεβρουαρίου 2023 19:21
Το Discord έρχεται στο PlayStation 5 – Πώς θα λειτουργεί;

Το voice chat του Discord έρχεται πολύ σύντομα στο PlayStation 5 και σε αυτό το άρθρο θα μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε γι’ αυτό το πολυπόθητο χαρακτηριστικό. Όπως σημειώνει η Sony, η λειτουργεία αυτή θα βρίσκεται εντός του μενού της κονσόλας και θα επιτρέπει τις cross-platform κλήσεις.

Πώς θα λειτουργεί το Discord στο PS5;

Αρχικά, για να μιλήσετε με τους φίλους σας στο Discord, θα χρειαστεί να φτιάξετε έναν λογαριασμό (αν έχετε ήδη παρακάμψτε αυτό το βήμα) από το επίσημο site πατώντας εδώ. Μόλις ολοκληρώσετε αυτό το βήμα, θα πρέπει να ανοίξετε το mobile app ή την web σελίδα του Discord και να συνδέσετε τον PSN λογαριασμό σας. Ωστόσο, για να μιλήσετε με τους φίλους σας, θα πρέπει πρώτα να πραγματοποιήσετε την κλήση από το PC ή το κινητό σας και έπειτα να την μεταφέρετε στο PS5 σας.

Μπορεί να μην είναι τόσο εύχρηστο αυτό όπως το party chat του PS5, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να μιλήσετε με τους φίλους σας στο Discord από την κονσόλα σας.

Δείτε τη σχετική εικόνα με το πως μπορείτε να μεταφέρετε μία κλήση από το web στο PS5:

Πότε θα κυκλοφορήσει το Discord στο PS5;

Η επίσημη σελίδα του Discord αναφέρει ότι η εφαρμογή θα γίνει σύντομα διαθέσιμη σε όλους, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε beta μορφή για ορισμένους χρήστες. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμη. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση να γίνει διαθέσιμη μαζί με το επερχόμενο update. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το επίσημο account του Discord:

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.