PS4 και PS5 - Εκπτώσεις έως και 70% σε παιχνίδια με υψηλές βαθμολογίες

Ξεκίνησαν οι νέες εκπτώσεις του PlayStation Store
01 Φεβρουαρίου 2023 15:19
PS4 και PS5 - Εκπτώσεις έως και 70% σε παιχνίδια με υψηλές βαθμολογίες

Οι προσφορές συνεχίζονται στο PlayStation Store, με την Sony να υποδέχεται το νέο μήνα με το Critics' Choice Sale. Συγκεκριμένα, από σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου μπορείτε να βρείτε στο ψηφιακό κατάστημα των PlayStation 4 και PlayStation 5 εκατοντάδες παιχνίδια και πακέτα επέκτασης σε μειωμένες τιμές.

Ειδικότερα, αυτές οι εκπτώσεις αφορούν τίτλους που έχουν λατρέψει οι κριτικοί, με τις προσφορές να αγγίζουν έως και το -70%. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, οι παίκτες μπορούν να αποκτήσουν διάφορα αποκλειστικά παιχνίδια του οικοσυστήματος, όπως τα  Horizon Forbidden West και Gran Turismo 7, ενώ σε μειωμένες τιμές είναι διαθέσιμα και περιζήτητα AAA blockbusters, όπως το Call of Duty: Modern Warfare II, το Assassin's Creed Valhalla και το Resident Evil Village. Συνολικά, η καμπάνια περιλαμβάνει πάνω από 300 διαφορετικά παιχνίδια.

Μερικές από τις Critics' Choice προσφορές του PlayStation Store:

NBA 2K23 – Έκπτωση -67%
Dying Light 2 Stay Human – Έκπτωση -50%
Need For Speed Unbound – Έκπτωση -50%
Call of Duty: Modern Warfare II – Έκπτωση -25%
Gran Turismo 7 – Έκπτωση -43%
Horizon Forbidden West – Έκπτωση -43%
Red Dead Redemption 2 – Έκπτωση -67%
F1 22 – Έκπτωση -70%
Assassin's Creed Valhalla – Έκπτωση -67%
Resident Evil Village  – Έκπτωση -50%
Stray  – Έκπτωση -20%

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλους τους τίτλους που πωλούνται με έκπτωση στο ελληνικό PS Store, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι το Critics' Choice Sale των PS4 και PS5 θα ολοκληρωθεί στις 15 Ιανουαρίου.