Το Resident Evil 4 Remake δε θα έχει QTEs – Πολλές πληροφορίες και νέες εικόνες

Τον Μάρτιο η κυκλοφορία του παιχνιδιού
01 Φεβρουαρίου 2023 12:13
Το Resident Evil 4 Remake δε θα έχει QTEs – Πολλές πληροφορίες και νέες εικόνες

Η Capcom έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας νέες φωτογραφίες από το επερχόμενο Resident Evil 4 Remake, σχεδόν ένα μήνα πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο τεύχος του Game Informer φιλοξενεί το επερχόμενο παιχνίδι της Capcom και μέσα από αυτό μάθαμε και κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Αρχικά, η ομάδα ανάπτυξης αποφάσισε να μην ξεκινήσει από το μηδέν, αλλά να τα δώσει όλα για όλα σε αυτό το Remake και να προσθέσει και πολλά νέα πράγματα. Όπως παραδείγματος χάρη, την εισαγωγή των side quests.

Συνοπτικά όλες οι νέες πληροφορίες για το Resident Evil 4 Remake:

  • Θα υπάρχουν side quests
  • Θα δείτε πολλούς νέους εχθρούς
  • Θα υπάρχει νέο όπλο. Ένα Crossbow
  • Δε θα υπάρχουν τα QTEs
  • Ο Leon θα μπορεί να έχει πολλά μαχαίρια
  • Με το R3 (του χειριστηρίου) θα μπορείτε να κοντρολάρετε την Ashley

Δείτε όλες τις νέες εικόνες που ήρθαν μέσα από το Game Informer:

Λίγα λόγια για το Resident Evil 4 Remake:

Η θρυλική περιπέτεια του Leon S. Kennedy έρχεται τον Μάρτιο άκρως αναβαθμισμένη, αφού πρόκειται για ένα συνολικό re-imagine. Οι developers θέλουν να διατηρήσουν την ταυτότητα του κλασσικού RE4, αλλά να το φέρουν στο σήμερα πιο εκσυγχρονισμένο. Θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα διατηρεί το “αίσθημα του φόβου και της μοναξιάς”, όπως στο πρώτο παιχνίδι και να συνεχίσει να περιλαμβάνει συναρπαστικές μάχες.

Ο εμβληματικός merchant θα υπάρχει κανονικά στο παιχνίδι (με διαφορετική φωνή), από τον οποίο θα μπορείτε να κάνετε trade διαμάντια, να αγοράζετε αντικείμενα και να αναβαθμίζετε τα όπλα σας. Παράλληλα με αυτό μάθαμε ότι επιστρέφει κανονικά και η βαλίτσα όπως ακριβώς ήταν παλιά.

Αξίζει να αναφερθεί πως το remake του Resident Evil 4, πέρα από τεχνικά αναβαθμισμένο, θα είναι και εμπλουτισμένο με νέο περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για το επερχόμενο PlayStation VR 2 της Sony.

Η Capcom είχε δηλώσει τα εξής:

Το Resident Evil 4 διατηρεί την ουσία του αρχικού παιχνιδιού, ενώ παρουσιάζει εκσυγχρονισμένο gameplay, μία επανασχεδιασμένη ιστορία και ζωηρά λεπτομερή γραφικά για να γίνει αυτό το πιο πρόσφατο survival horror παιχνίδι, όπου διασταυρώνονται η ζωή, ο θάνατος, ο τρόμος και η κάθαρση.

Το Resident Evil 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2023 για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.