Η Amiibo φιγούρα του Shovel Knight

Όλες οι ανακοινώσεις από το Nindies@Night
28 Αυγούστου 2015 15:00
Η Amiibo φιγούρα του Shovel Knight

Κατά τη διάρκεια του Nindies@Night, το "indie event" της Nintendo που διεχήχθη στο Seattle, η εταιρία έκανε πλήθος ανακοινώσεων για το μέλλον των indie τίτλων στα Wii U και 3DS. Στα πλαίσια του event, αποκαλύφθηκε η Amiibo φιγούρα του Shovel Knight καθώς και το νέο παιχνίδι της Yacht Club Games, ο οποίος μάλιστα θα είναι και ο πρώτος indie τίτλος που θα φέρει πλήρη υποστήριξη και συμβατότητα με amiibo φιγούρες. Ανακοινώσεις έγιναν και για πολλούς ακόμα indie τίτλους, όπως το Kerbal Space Program, που κυκλοφορεί αρχές του 2016, debut trailer για το Hive Jump, πληροφορίες για το multiplayer του FAST Racing Neo και πολλά ακόμα.

Για πρώτη φορά και αποκλειστικά για την Wii U έκδοση του Shovel Knight, θα μπορείτε να σκανάρετε την φιγούρα του ιππότη, ώστε να ξεκλειδώσετε νέες co-op αποστολές, να κάνετε customize με abilities και διάφορα relics τον χαρακτήρα σας και να τον μεταφέρεται εύκολα από το Wii U στο 3DS και αντίστροφα. Όσα abilities ξεκλειδώνετε με τη χρήση της φιγούρας, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε στα αποκλειστικά amiibo challenge levels. Τέλος, η φιγούρα θα είναι συμβατή με όλα τα επόμενα Shovel Knight παιχνίδια.

Η Yacht Club Games, ανακοίνωσε και ένα δωρεάν expansion για το Shovel Knight, το οποίο θα ονομάζεται Plague of Shadows και θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο. Το Shovel Knight μπορείτε να το αγοράσετε ψηφιακά από το Nintendo eShop, για Wii U και 3DS, στην τιμή των $15. Τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει στην Βόρεια Αμερική και η retail έκδοση του τίτλου.

Περνώντας στις υπόλοιπες ανακοινώσεις, οι Graphite Lab και Black Lantern Studios έδειξαν τα πρώτα gameplay πλάνα από το Wii U exclusive, Hive Jump, στο οποίο οι developers σκέφτονται να δώσουν υποστήριξη για Wii U Game Pad και συμβατότητα με φιγούρες amiibo. Το δεύτερο αναμένεται να υλοποιηθεί με την κυκλοφορία του παιχνιδιού στο Nintendo eShop, στις αρχές του 2016. Το FAST Racing Neo, ο futuristic racing τίτλος της Shin'en Multimedia, θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Wii U πριν το τέλος της χρονιάς και θα μπορείτε να το αγοράσετε μέσα από το Nintendo eShop. Οι developers ανέβηκαν στη σκηνή του event για να μιλήσουν για το multiplayer τμήμα του τίτλου, όπου μέχρι 4 παίκτες θα μπορούν να αγωνιστούν σε split screen αν παίζουν σε τοπικό LAN, ή μέχρι 8 παίκτες σε online multiplayer. Tέλος, άλλη μία indie κυκλοφορία του Wii U που θα έρθει μέσω Nintendo eShop στις αρχές της επόμενης χρονιάς, είναι το Kerbal Space Program, ενας physics based space simulator, όπου οι παίκτες καλούνται να κατασκευάσουν και να πιλοτάρουν το δικό τους διαστημόπλοιο.

Συνολικά, 19 παιχνίδια ήταν διαθέσιμα για δοκιμή στο Nindies@Night, και κάλυπταν όλα τα διαφορετικά gaming ενδιαφέροντα του κοινού. Βλέπουμε ότι το ενδιαφέρον των indie developers για συνεργασία με την Nintendo συνεχώς αυξάνεται, με την όλο αυξανόμενη υποστήριξη που δείχνει η εταιρία σε αυτόν τον τομέα. Με τόσους indie τίτλους που αναμένεται να κυκλοφορήσουν είναι σίγουρο ότι θα βρείτε κάτι που θα σας ενδιαφέρει.

Tags: