Ένα ιστορικό παιχνίδι έρχεται στο Xbox Game Pass μέσα στο μήνα! (ΒΙΝΤΕΟ)  

Καθώς και στο Switch Online Expansion Pack

Ένα ιστορικό παιχνίδι έρχεται στο Xbox Game Pass μέσα στο μήνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέρυσι το Σεπτέμβριο η Rare είχε ανακοινώσει πως το ιστορικό GoldenEye 007 του Nintendo 64 θα έρθει στο Nintendo Switch Online και μάλιστα με την προσθήκη online multiplayer για πρώτη φορά, ενώ στα σκαριά υπήρχε και μια remastered έκδοση για το Xbox Game Pass. Τώρα, η στιγμή επιτέλους έφτασε.

Συγκεκριμένα, το βρετανικό στούντιο μόλις γνωστοποίησε ότι ο πολυβραβευμένος τίτλος θα έρθει στην υβριδική κονσόλα της Nintendo στις 27 Ιανουαρίου του 2023. Συγχρόνως, την ίδια ημέρα θα γίνει διαθέσιμη και η έκδοση του Xbox Game Pass.

Αυτό το remaster για τις Xbox κονσόλες, βασίζεται στο αρχικό παιχνίδι του 1997, αναβαθμίζοντας όμως σημαντικά τον τεχνικό του τομέα. Συγκεκριμένα, το remaster θα έχει βελτιωμένο χειρισμό, χρησιμοποιώντας κανονικά και τους δύο αναλογικούς μοχλούς, ενώ η απεικόνιση θα γίνεται σε 4:3 ανάλυση, φτάνοντας μέχρι και το 4K Ultra HD, όπου αυτό υποστηρίζεται. Τέλος, και το framerate θα είναι σταθερό και ανεβασμένο, ενώ θα υπάρχει και πλήρης υποστήριξη για achievements και τοπικό split-screen multiplayer.

Το remaster του Goldeneye 007 θα κυκλοφορήσει στο Xbox μέσα από το Rare Replay, οι κάτοχοι του οποίου θα μπορούν να το παίξουν εντελώς δωρεάν.

Ροη ειδησεων