Τα ψηφιακά παιχνίδια είναι η πρώτη επιλογή για τους gamers του σήμερα

Αυτό υποστηρίζει ο CEO της Square Enix
27 Αυγούστου 2015 15:00
Τα ψηφιακά παιχνίδια είναι η πρώτη επιλογή για τους gamers του σήμερα

Χιλιάδες gamers έχουν ξεκινήσει μία σειρά συζητήσεων σε διάφορα forum σχετικά με το γεγονός πως το νέο Hitman θα διατεθεί ψηφιακά αρχικά, με την retail έκδοση να ακολουθεί αργότερα μέσα στο 2016. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις δηλώσεις του Phil Rogers, CEO της Square Enix, για το συγκεκριμένο θέμα.

"Τα retail παιχνίδια παίζουν σημαντικό ρόλο στη βιομηχανία, ενώ η ίδια η εμπειρία αγοράς retail παιχνιδιών αποτελεί ταυτόχρονα κομμάτι της εμπειρίας του Hitman παιχνιδιού. Έτσι, αισθανόμαστε πως κάποια στιγμή οι καταναλωτές σίγουρα θα θέλουν να αγοράσουν το παιχνίδι σε retail μορφή, όταν είναι ολοκληρωμένο και πακεταρισμένο σωστά. Για αυτά τα θέματα μπορούμε να μιλήσουμε πολύ αυθόρμητα και θα το κάνουμε προς το τέλος της χρονιάς. Ο τρόπος με τον οποίο τα retail και τα ψηφιακά παιχνίδια θα συνδυαστούν στο μέλλον είναι πάρα πολύ σημαντικός, όχι μόνο για το Hitman αλλά και για τη βιομηχανία συνολικά.

Υπάρχουν ξεχωριστά κοινά για τα retail και τα ψηφιακά παιχνίδια και σίγουρα οι gamers του σήμερα έχουν ως πρώτη επιλογή τους ψηφιακούς τίτλους. Είναι άμεσα, ασφαλή και καλά αποθηκευμένα, ενώ είναι ένας γρήγορος τρόπος αγοράς. Υπάρχει μία γενιά από gamers που μεγαλώνει αυτή τη στιγμή, για τους οποίους τα ψηφιακά παιχνίδια είναι η πρώτη επιλογή, ενώ η retail μορφή τους είναι το κερασάκι στην τούρτα."

Ο νέος Hitman τίτλος αναμένεται να διατεθεί μόνο ψηφιακά για αρχή στις 8 Δεκεμβρίου για PS4, Xbox One και PC. Η retail μορφή του θα ακολουθήσει μέσα στο 2016.

Tags: