Viral βίντεο: Δείτε το γιγαντιαίο Switch που γίνεται τηλεόραση και gaming setup

Φαντάζει όνειρο για κάθε gamer και ειδικά όσους λατρεύουν τη Nintendo
19 Ιανουαρίου 2023 21:19
Viral βίντεο: Δείτε το γιγαντιαίο Switch που γίνεται τηλεόραση και gaming setup

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα στα social media έχει γίνει viral μιας και αποτελεί ένα...υγρό όνειρο πολλών gamers εκεί και -ειδικά- όσων λατρεύουν τη Nintendo. 

Δεν γνωρίζουμε την ακριβής προέλευσή του αφού ανέβηκε μέσα από έναν λογαριασμό στο Twitter ονόματι @TheFigen και έχει κάνει και το γύρο του Reddit, εκεί όπου συνήθως ξεπετάγονται τέτοια τρελά setups. 

Το συγκεκριμένο όμως μοιάζει το απόλυτο gaming setup, που κυριολεκτικά ρίχνει σαγόνια με το πώς μεταμορφώνεται αλλά και την λειτουργικότητα που προσφέρει. 

Πρόκειται ουσιαστικά για μια γιγαντιαία ρέπλικα του Nintendo Switch, το οποίο όντας custom-made ανοίγει και ξεπροβάλλει μια τεράστια τηλεόραση (στη θέση της "οθόνης" του), την ώρα που τα "JoyCons" του αποσπώνται και αποκαλύπτουν δύο βιτρίνες με τέσσερις γενιές κονσολών της Nintendo. 

Στην κρυφή βιτρίνα του κόκκινου JoyCon κρύβεται ένα Nintendo 64 και ένα Nintendo GameCube, με τα απαραίτητα χειριστήρια για παραδοσιακό, ορθόδοξο, split-screen με την παρέα. Από την άλλη πλευρά, στο μπλε JoyCon υπάρχει ένα NES και ένα SNES επίσης με τα χειριστήριά τους έτοιμα για πολύωρο gaming. 

Το σαγόνι της τηλεόρασης ανοίγει και αποκαλύπτει τις θύρες για να συνδεθούν τα χειριστήρια, καθώς τότε δεν υπήρχαν ασύρματα χειριστήρια αλλά και οι SCART υποδοχές για την εικόνα, ενώ φαίνεται να υπάρχει και ειδικό converter για να γίνει upscale της ποιότητας. Στα bonus υπάρχουν και ασύρματοι φορτιστές στο κάτω μέρος για να ακουμπήσετε το κινητό σας όσο εσείς παίζετε. 

Δείτε το viral video με το απόλυτο gaming setup για Nintendo fans:  

Ωστόσο, λείπει η γενιά των motion controls της Nintendo καθώς τα Wii και Wii U λάμπουν δια της απουσίας τους. 

Όταν λέμε όμως ότι έχει γίνει τρελά viral τα τελευταία 24ωρα, το λένε και οι αριθμοί καθώς το βίντεο μετράει πάνω από 6.3 εκατομμύρια προβολές και το ίδιο το tweet πάνω από 10.6 εκατομμύρια προβολές.